Petter beste pokerspiller i Indre Fosen

,

Petter Gomo var blant de siste påmeldte, men sto igjen som vinner da Kommunepoker-mesteren skulle kåres i Indre Fosen.

Til daglig jobber Gomo som fysioterapeut, og han likePetter Gomo var blant de siste påmeldte, men sto igjen som vinner da Kommunepoker-mesteren skulle kåres i Indre Fosen.r å holde hodet i gang med trening og friluftsliv. Om det er nøkkelen til pokersuksessen i Indre Fosen-mesterskapet, vet han ikke, men Gomo hadde null forventninger til egen innsats ved online-filten.

– Jeg startet med mange gode hender og spilte meg godt opp til en ledelse, før jeg etter hvert fikk en tung periode med dårlig flyt. Etter at late entry-perioden var forbi, fikk jeg noen gode potter som gjorde at jeg stilte sterkt i heads-up. Det ble mye frem og tilbake, men jeg fikk avsluttet det hele med tress i ess, forteller Petter Gomo.

Som nå kan titulere seg kommunepoker-mester i Indre Fosen.

– Det føles veldig godt, men samtidig litt rart da jeg hadde en god dose flaks underveis i turneringa. Jeg hadde ikke spilt poker på en stund, men en turnering som dette ga virkelig mersmak. Nå gleder jeg meg til fylkesfinale, selv om jeg går inn med lave forventninger der også, sier en beskjeden Indre Fosen- onlinemester i poker.

Han har ikke deltatt i NM tidligere, men skal nå spille om en billett fra fylkesfinalen til selve kommunepoker-finalen i Tallin.
– Jeg tar gjerne et pokerlag sammen med en lystig gjeng elles, men det hadde vært rått å få prøve seg mot eliten, avslutter Petter Gomo, kommunemester i Indre Fosen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *