Kim ble kommunemester i Agdenes

,

Kim Andrè Sagberg er en rutinert online-pokerspiller, og kommunemester-tittelen kammet den 28 år gamle læreren hjem da pokerfilten ble rullet ut i Agdenes.

Den meget fotballinteresserte Sagberg går fine uker i møte som meget fotballinteressert. Liverpool er lidenskapen, og det blir også litt tid til overs når jobb og oppussingen av huset til han og samboeren er unnagjort.

Kommunepoker-turneringen var tidlig krysset av i kalenderen.

– Jeg startet litt dårlig i turneringa og lå en stund under start-stack. Jeg slet noe med kortflyten, men inn mot første pause så snudde det litt. Etter det så fikk jeg tatt mer tak i turneringa og spilte meg sakte, men sikkert oppover. Jeg vant egentlig ingen superstore potter, bare bygde jevnt og trutt. Når jeg var Heads-up tok det ikke så lang tid før jeg satt igjen som vinner av turneringa. Jeg ble mer stolt enn jeg hadde trodd på forhånd av å få tittelen kommunemester, så nå gleder jeg meg skikkelig til fylkesfinale. Målet er selvfølgelig å gå til topps der også, så det blir mye trening frem til september, forteller Agdenes-mester Sagberg.

Som foretrekker online-spilling. Det kan han kombinere med å se fotball-VM de neste ukene.

– Siden det dessverre foreløpig ikke er lov med lokale turneringer live, er jeg glad for at det finnes et online-alternativ som Coolbets kommunepoker. Det er en god del år siden jeg begynte å spille poker, men har da stort sett holdt meg til online-spilling. Live-erfaringen er fra Midt-norsk mesterskap i 2016 og diverse små pokerlag hjemme hos kjente, runder Agdenes-mester Kim André Sagberg av.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *