Vant mot søster og ble Kragerø-mester

,

Andrè Rørholt Johnsen kan titulere seg som beste pokerspiller i sommerperlen Kragerø. I det slagne kommunepoker-feltet lørdag var blant annet søster og regjernende Norgesmester Camilla.

Camilla Rørholt fra Sannidal vant Laddies Event under Norgesmesterskapet i Dublin i år. I Coolbets populære nyvinning kommunepoker er hun ambassadør for Telemarks-kommunen Kragerø, som lørdag så sin vinner i 37 år gamle Andrè Rørholt Johnsen. Broren.

-Jeg har stor lidenskap for poker, og har spilt siden 2007. Mest her på Øst- og Sørlandet, og jeg foretrekker live-poker med alt det sosiale rundt pokerspillet. Online er lettvint, så det blir noen kvelder i uka der også. Pokermiljøet i Kragerø og Telemark generelt er knallbra med en utrolig flott gjeng, så flere som har lyst burde bli kjent med dette miljøet og det herlige spillet, innleder årets kommunepoker-mester i Kragerø, Andrè Rørholt Johnsen.

Han hadde god kortflyt, men havnet i clinch med den minst like poker-dedikerte søstera Camilla.
-Turneringen startet bra med mye gode kort, og fortsatte sånn en stund. Jeg var head’s up mot Camilla flere ganger. Det gikk ikke best i starten, men det snudde igjen da mine hender holdt da det gjaldt som mest. Vinnerhånda ble ess-knekt mot hennes Dame-5. Esset kom i floppen og game over, forteller bror Andrè om det siste og avgjørende nappetaket med søster Camilla.

Bror er ikke like bereist som søster Camilla, men gløden for spillet er det lite å utsette på. Andrè koser seg med tittel og ser fram mot fylkesfinalen.

-Helt topp å vinne en slik turnering på selveste St. Hansaften. Fylkesfinalen blir stas, og jeg gleder meg enormt. Det hadde vært helt konge å spille selve Norgesfinalen i Tallin. Jeg har aldri spilt NM, men kanskje det blir anledningen til det i år, sier kommunepokervinner i Krager, André Rørholt Johnsen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *