Johnny skjøt ned kommunepoker-tittelen i Drangedal

,

Johnny Skoglund liker leirdueskyting og poker når han skal trigge konkurranseinstinktet. Det resulterte i tittel, heder og billett til fylkesfinalen når Coolbets nyvinning kommunepoker kåret beste pokerspiller i Drangedal.

46-åringen er kjent som en offensiv spiller, og blander du det med flyt i poker, har du en suksessformel som kan ta deg langt. For familiemannen Skoglund gav det en herlig kveld ved online-filten.

-Det gikk litt opp og ned fra start. Jeg har vel det som blir betegnet som en offensiv stil, så da er jeg ikke så uvant med varierende stack. Etter hvert klarte jeg å bygge stack, og jeg satt ganske godt i det i forhold til motstander når vi var to spillere igjen. Heads up fikk jeg JJ på hånd. Flopp kommer J93. Jeg prøver meg med en check, og får check i mot. 8 kommer på turn. Motstander har 89 på hånd og treffer 2 par. Nå blir det bud i flere etapper og vi ender all in før river. K på river og tress i J holder helt inn, forteller Drangedal-mester Skoglund.

Han er bosatt i Kroken med kone og barn, og poker-lidenskapen pleier han ukentlig. Skoglund er en erfaren spiller.

-Det var artig å vinne ei sånn turnering mot lokale spillere på nett. I fylkesfinalen får jeg prøve å gjøre så godt jeg kan, så får vi se hva det holder til. Vinnerne fra Porsgrunn og Kragerø har jeg spilt mye med, har også spilt mot vinneren fra Skien. Det blir livespilling stort sett 1 gang i uka i vinterhalvåret. På sommeren bruker jeg tiden mest til lerdueskyting og turer med familien i helgene. På nett spiller jeg stort sett bare i en lukket gruppe med mye kjentfolk. Jeg har vært med på NM i Dublin 5 ganger, men ikke i Norge foreløpig, forteller Drangeldals beste pokerspiller Johnny Skoglund.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *