Spiller aldri poker – vant alt på Notodden

,

Bjørn Roland har aldri spilt poker live, og det er flere år siden han var til på online-filten. Det stoppet ikke 50-åringen fra å bli kommunemester i Notodden, da Coolbet bød opp til kommunepoker-turnering.

Historien om Roland kan synes spesiell, men med flyt og litt kunnskap om kort kan alle vinne i poker.
-Jeg har aldri spilt live noen gang. Prøvde meg litt online for mange år siden. Tror nok jeg er den kommunevinner som har spilt minst poker. Ingen fordel selvfølgelig, og jeg må nok spille litt mer mot fylkesfinalen. Må innrømme at det føles bra å være kommunepoker-mester, og samtidig veldig overraskende. Og så et fint diplom da, sier kommunepoker-mester Bjørn Roland.

Som beskriver turneringen som en god pokerkveld i flytsona.

-Stacken min vokste stort sett hele tiden, og med god flyt klarte jeg å unngå de største feilene. Jeg ble ellers veldig overrasket da det plutselig dukket opp en ny spiller når vi var fire igjen ved bordet. Jeg hadde helt glemt det med sen registrering. Hånd nr.2 heads-up var den som avgjorde alt. Vi hadde ganske like stacker, og havnet all-in. Jeg med ATs mot hans AQo, men jeg treffer T på turn. Jeg har da 23K . Han har 900, og jeg vinner relativt kjapt hånda etter, forteller Roland videre.

Roland ser fram til å få satt sin nyinnkjøpte kano på vannet i sommer, men gleder seg også til fylkesfinalen. Selve Norges-finalen i Tallin skjenker 50-åringen ikke en kalori, og noen mesterskapserfaring fra NM har han ikke. Han likte dog konseptet kommunepoker.

-Jeg synes konseptet er spennende, men var for meg helt ukjent. Aktiv markedsføring fra Rolf Arne Beckstrøm på Notodden,  gjorde at jeg ble oppmerksom på dette. Jeg opprettet konto, og meldte meg på. Tror det kan være enklere for noen som har lyst til å prøve poker. Det er artig å spille mot folk man kjenner fra før, avslutter Notodden-mester Bjørn Roland.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *