Ambassadøren vant alt i Sør-Odal

,

Geir Michelsen vant heder, ære og billett til fylkesfinalen, da kommunepoker rullet ut online-filten i Sør-Odal.

53-åringen er opprinnelig fra Skedsmokorset, men ble inngiftet i Hedmarks-kommunen i 2015. Etter å ha vært samboer på småbruk i nærheten av Skarnes siden 2006. Ved siden av jobben på Gardermoen, er poker en stor fritidsinteresse for Michelsen.

Så stor at han meldte seg som ambassadør for kommunepoker i Sør-Odal, da Coolbet søkte etter dedikerte og lidenskapelige pokerspillere, som kunne prøve å spre det glade budskap om det nye konseptet Kommunepoker.

-Jeg har gledet meg til denne kvelden helt siden jeg ble kjent med dette konseptet, som jeg syns er et helt fantastisk initiativ av Coolbet. Jeg meldte meg som ambassadør i Sør-Odal og har stått litt på for å få opp interessen. Dessverre er det litt tungt i Sør-Odal og Hedmark generelt. Jeg håper konseptet Kommunepoker fortsetter, og at interessen vokser i takt med pokerinteressen ellers i Norge, forteller ambassadør Geir Michelsen.

Som fikk konkurranse om tittelen beste spiller i kommunen. Til slutt var det uansett ambassadøren som tok alt denne kvelden.

-Det fortonet seg ganske jevnt den første timen, rundt startstacken og det gikk litt opp og ned for de fleste. Jeg holdt meg oppe som en eller to nesten hele veien, men kom godt i førersetet når jeg tok en stor pott med all in med AA på handa. Etter snaue to timer endte jeg heads up, og havnet et stykke bak etter som det gikk heller dårlig. Så fikk jeg en del gode hender og var litt dristig, og var brått chipleader. Til slutt gikk motspiller all in med A8 offsuite som jeg besvarte med min A6 i rutersuite. Jeg ledet med en 6er i flopp. Turn og River bidro likevel til at jeg fikk flush – game over, forteller kommunepoker-mester Michelsen videre.

Siden begge barna er voksne og utflyttet, og kona var på reise, var det bare husets to hunder og ei katte som fikk høre jubelbrølet som sto over hele Sør-Odal. Pokerinteressen til 53-åringen stammer fra noen år tilbake, men Michelsen er dedikert og hadde satt seg et mål.

-Jeg er med i en pokerklubb på Skedsmo som spiller en serie som går med spill en gang i måneden. Jeg begynte å spille først for en 4-5 år siden, og har lest mye og studert en del på nettet. Jeg spiller nok mest online fordi tilgjengeligheten i Norge på LIVE dessverre ikke er spesielt god. Det er litt synd. Men jeg synes LIVE poker er ufattelig mye mer spennende og morsomt. Jeg hadde satt meg som mål og ta dette kommunemesterskapet, og synes det bare er så utrolig morsomt. Jeg måtte snakke med fruen som er i USA som også gratulerte meg og synes det var morsomt. Nå er jeg bare happy, sier Michelsen.

Nå er det NM i Vestfold, fylkesfinale og kanskje en enda større finale i Tallin senere på høsten.

-Jeg gleder meg til fylkesfinalene, og har selvfølgelig som mål å ta meg til Tallin. I mellomtiden skal jeg delta i NM i Stokke i august, som blir mitt 3. NM på norsk jord. Jeg hadde mitt høydepunkt på Gardermoen i forrige mesterskap hvor jeg kom godt inn i pengene, men har dessverre ikke hatt anledning til å delta i Dublin enda, avslutter beste pokerspiller i Sør-Odal, Geir Michelsen.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *