Dansken best i Grue

,

Jonas Nielsen er født i Danmark, men oppvokst i Grue kommune. På ferie i Thailand var han best da kommunepoker rullet ut onlinefilten for å kåre beste spiller i kommunen på Finnskogen ved svenskegrensa.

For å gjøre det ekstra komplisert er altså dansken oppvokst i Grue, men bosatt i Oslo og på ferie i Thailand. Nielsen gjorde kort prosess for å vinne en billett i fylkesfinalen senere i høst. I tillegg til å bli kommunemester.

-Turneringen startet som vanlig med mye løst spill som ikke traff. Så fikk jeg AA mot QQ all inn pre, og den den stod. Neste hånd fikk jeg 33 i hånda som videre ble quads i bordet. Da slo jeg ut første spiller. Slik fortsatte det til vi var 3 spillere igjen. Da slo jeg ut en spiller, da han gikk all in på turn og jeg hadde nuts med AK -flush. Heads up var han andre sit out, så jeg var litt heldig der. Det føles bra å være kommunemester. Dette er noe jeg har sett fram til lenge. Meget moro konsept Coolbet har fått til. Målet er å komme så langt at jeg får spille live, for det er der jeg er liker meg best. Så tur til Tallinn med Coolbet blir det nok uansett hvordan eventuelle finaler går, sier Jonas Nielsen.

Han er en ivrig pokerspiller som hele tiden søker å forbedre spillet sitt.

-Jeg spilte regelmessig live i Oslo før. Nå må man til utlandet for å spille. Derfor blir det mer online-spill nå. Ellers bruker jeg mye tid på å studere poker på nett. Jeg har deltatt 2 ganger i Dublin og 2 ganger på Gardermoen, sier Grue-kommunepokermester Jonas Nielsen.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *