Simen så seg aldri tilbake i Drammen

,

En utflyttet sørlending satt igjen med alle chips, heder, ære og billett til fylkesfinalen, da Coolbets kommunepoker rullet ut onlinefilten i Drammen mandag kveld.

30-åringen rakk akkurat å legge det 19 mann store feltet på rygg før hans førstefødte barn måtte lalles i seng. Som avdelingsleder i Buskeruds største kommunikasjonshus Godt Sagt, er det også de sosiale og menneskelige sidene ved poker som får frem spillelysten hos Simen Henriksen.

-Jeg har spilt en del poker opp igjennom, men kun “live”. For meg er poker sosialt, og største gleden i poker for min del er å lese motstandere. Online får jeg ikke det til så godt som jeg gjør i virkeligheten, og derfor holder jeg meg som regel til livepoker. Jeg har ikke deltatt på NM i Dublin eller i Norge, men har hatt planer om det. Coolbets kommunepoker-konsept er helt kanon, og dette var selvsagt morsomt, sier kommunepoker-mester Simen Henriksen i Drammen.

Som førte an i Drammen-mesterskapet i store deler av mandagskvelden:

-Turneringen startet rolig, men bra. Jeg jobbet meg gradvis opp stacklead på det første bordet, og etter 50 minutt spilt var jeg stackleader på tvers av hele turneringen. Denne holdt jeg helt frem til topp 4, hvor jeg til slutt lå “i bunnstriden”. Da jeg til slutt slo ut tredjemann igjen, begynte headsup hvor jeg lå -10.000 ift. motstanderen. Jeg valgte å gå offensivt ut, og holdt meg på offensiven gjennom – og  vant til slutt med 10-J mixed på hånda som gav to par som vinnerhånd.

Som nå har en diplom på kontorveggen resten av det pokerinteresserte arbeidsfellesskapet ikke har. Kommunemester-følelse er aldri feil.

-Det er uten tvil en rar følelse. Jeg ble tipset av en kollega på jobb om turneringen, og hev meg egentlig med for gøy.  Diplomet skal henges opp på kontoret, hvor den skal drive mine pokerinteresserte kolleger til vanvidd. Her er alltid en løpende diskusjon om hvem som er best i poker på kontoret, sier Henriksen videre.

Som ikke ser på seg selv som noen favoritt i fylkesmesterskapet.

-Jeg tror fylkesfinalen blir tøff, og der kommer jeg uten tvil inn i den som en underdog. Med mulighet til å ende opp med tur til Tallinn for å spille finalen, er det god motivasjon for å legge meg i hardtrening frem til fylkesfinalen, avslutter Drammen-mester Simen Henriksen.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *