Rasmus best i Ringerike

,

Rasmus Sætrang vant tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen da kommunepoker gikk av stabelen i Ringerike.

Eiendomsmegleren var best da Coolbets kommunepoker rullet ut onlinefilten i Ringerike, men det måtte jobbes for tittelen beste pokerspiller i kommunen.

-Turneringen startet greit, men jeg ble etter hvert litt short. Da måtte jeg jobbe på for å bygge stack igjen.  Det klarte jeg heldigvis og vant til slutt. Det er alltid deilig å vinne turneringer. Jeg spiller ikke så ofte lengre, men pleier å gjøre det greit når jeg først spiller, forteller Rasmus Sætrang.

2-barnsfaren har spilt NM på Gardermoen, og kan nå forberede seg mot fylkesfinalen. Vinneren av den skal til Norgesfinalen i Tallin.

-Fylkesfinalen blir spennende. Det har blitt mest online-spilling for min del opp gjennom årene, men også noe live-spilling fra tid til annen. Jeg synes kommunepoker er et bra konsept, som jeg håper flere får øyne opp for, avslutter Ringerike-mester Rasmus Sætrang.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *