Lærermester beste pokerspiller i Ål

,

Lars Olav Hole er lærer til daglig. Nå kan 46-åringen også titulere seg som beste pokerspiller i Ål.

Coolbets nyvinning kommunepoker rullet ut onlinefilten i Hallingdalkommunen Ål, og Lars Olav Hole satt igjen med heder, ære, tittel og billett til fylkesfinalen for Buskerud. Kommunemestertittelen sikret han seg på 45 minutter. I noe som må sies å ha vært en turnering med enorm verdi.
– Det var bare tre spillere med, så turneringa gikk kjapt og greit. Jeg kjente en av spillerne fra før. Han kom på tredjeplass og ble tatt utav den tredje deltageren slik at jeg gikk inn i HU med minste stacken. I HU var motstanderen relativt aggressiv, så ventet bare på gode anledninger og bygde sakte men sikkert opp stacken. Vinnerhånda var KQ. På det tidspunktet hadde jeg rundt. 90 prosent av chipsa så det var et greit syn når motstander måtte få på deigen, forteller kommunepokermester Lars Olav Hole.

Ungdomsskolelæreren synes tittelen smaker godt etter å ha smatta litt på det.
Det er alltid kjekt å vinne, og glad for at jeg fikk mulighet til å være med. Kommunepoker er et flott tiltak. Forhåpentligvis vil det bli større deltagelse fra Ål neste år. Jeg ser fram mot fylkesfinalen, og regner med at det blir tøff motstand der. Jeg har ingen store forhåpninger, men har mål om å spille bra, så får vi se hvor langt
det rekker. Det hadde vært gøy å sikret seg en finaleplass i Tallinn, sier Hole videre.

Som alltid har hatt interessen for pokerspillet, men som er relativt fersk i livepoker. Lysten til å utvikle seg som pokerspiller er uansett stor.
– Det er ikke så stort miljø i Hallingdal, men gjennom en kollega på jobben ble jeg kjent med en gjeng som spiller litt innimellom. Ellers blir det noen pokerturer for å få spilt litt mer turneringer og lignende. Jeg har ønske om å spille mye og bli en bedre pokerspiller. Jeg spiller også litt online, men liker best å spille live,
forteller den beste pokerspilleren i Ål.

Der er han født og oppvokst. Neste års sommerferie er tiltenkt å feires i byen som aldri sover. Den som ligger midt i en ørken – langt borte fra lille Ål kommune i Buskerud.
– Jeg spilte NM på Gardermoen i fjor, og har tenkt å spille i Stokke nå i august. Jeg har lyst til å dra til Dublin, men den uka passer dessverre litt dårlig i forhold til jobben min som lærer. Ellers har jeg
som mål at neste års sommerferie blir WSOP i Las Vegas, avsluyter kommunepokermester i Ål, Lars Olav Hole.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *