Mari er Kongsberg-mester i poker

,

Mari Thorrud Olsen vant heder, ære, tittel og billett til fylkesfinalen, da Coolbets kommunepoker rullet ut onlinefilten i Kongsberg.

29-åringen er en av Norges beste kvinnelige live-spillere med flere NM-finalebord bak seg på CVn. Hvittingfoss-dama gjør seg ikke bort online heller, og Kongsberg-tittelen kammet Thorrud Olsen hjem etter å ha fått på arbeidshanskene heads up på finalebordet.

-Jeg lå stabilt rundt startstack til jeg var heads up. Da begynte blindene å bli litt høye, og jeg hadde minst sjetonger på bordet. Da var jeg avhengig av å vinne all in’s. Det gjorde jeg heldigvis. Alltid kult å vinne selv om startfeltet denne gangen ikke var det store i antall. Konseptet Coolbet har startet er fint, og jeg håper på flere deltakere neste år, sier Kongsberg-mester Mari Thorrud Olsen.

Som lar kort være kort for tiden, men den flere-årige NM-deltakeren er tilbake når varmen fader av.

– Jeg spiller ikke så mye poker for tiden, da det er så mye annet å holde på med om sommeren.   Fylkesfinale blir spennende, og jeg ser fram mot Tallinn i oktober uansett hvordan det går der, sier Mari Thorrud Olsen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *