Thomas er mesteren i Røyken

,

Thomas Ottesen kan titulere seg som beste pokerspiller i Røyken, og får sjansen til å måle krefter med resten av kommunevinnerne i Buskerud i fylkesfinalen.

43-åringen spiller mest online-poker, og har spilt både NM i Dublin og Norge ved flere anledninger. Første mesterskap var i 2005, men Ottesen har spilt mye poker ved siden av også – både før og etter.
Online kammet den gifte familiefaren hjem tittelen, da kommunepoker rullet ut filten i Røyken. Det etter å ha kommet sent til bordet.

-Det ble latereg på 30 minutter for min del, men jeg doblet meg raskt. Siden hadde jeg bra kortsnitt og glid i nøkkelpotter. A-6 offsuite ble vinnerhånda, der vi var all in preflopp. Jeg møtte Q-T offsuite, forteller Røyken-mester Thomas Ottesen.

Titler innen poker-verden henger like høyt som andre steder, og en tittel er en tittel. Morsom er det uansett så lenge det er i poker.

-I mangel på NM-tittel er det alltid hyggelig med titler som inneholder «mester». Alt som er med på å markedsføre og profilere poker er bare positivt. Derfor synes jeg Coolbets nyskapning kommunepoker er spennende, sier Ottesen videre.

Til daglig er han å finne som ansatt i barnehage, men en eventuell Tallinn-tur for å spille Norges-finale skal 43-åringen få presset inn i hverdagen. Først er det imidlertid fylkesfinale. Et seriøst hinder i et godt poker-fylke.

-Det er mange bra pokerspillere i Buskerud, så det kan bli artig. Jeg takker selvfølgelig ikke nei til en tur til Tallin om ting går veien, avslutter Røyken-Champion Thomas Ottesen.

.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *