Dag er Lier-mester i poker

,

Dag Vilhelmshaugen gjorde kort prosess, og kammet hjem kommunepoker-tittelen i Lier, i tillegg til heder, ære og billett til fylkesfinalen.

46-åringen har poker som en sosial fritidssyssel, og antar kompisene hans skal få høre om den nyslåtte pokermesteren i Lier ved neste pokerlag-sammenkomst.

-Det å kunne si at man er kommunemester i Lier er stas, og jeg får en diplom jeg kan skryte med til kompisene. Jeg spiller poker med de live rundt én gang i måneden nå for tiden. Det er bare for det sosiale for å treffes. Jeg spilte litt online for noen år siden, men jeg har aldri vært med i NM hverken i Norge eller Dublin, forteller Lier-mester Dag Vilhelmshaugen.

Som har samboer og to små jenter. Vilhelmshaugen er sportsinteressert, og spesielt fotball står høyt i kurs. Øverst på den lista står Liverpool for mannen som jobber i som montør varmebransjen.

Han er ikke redd for å bli overopphetet av tanken på å kanskje vinne fylkesfinalen.

-Det var faktisk litt tilfeldig at jeg fikk vite om kommunepoker, men straks jeg fikk lest om det syns jeg det var et morsomt konsept. Det blir kjempegøy og spennende å spille fylkesfinale selv om jeg ikke har noen store forhåpninger, melder den ferske pokermesteren i Lier.

Tittelen i Lier tok han ned på en kveld med god spilling og litt kort-flyt.

– Turneringen startet bra for meg og jeg fikk tidlig et overtak. Det brukte jeg til å spille offensivt, og det fungerte bra hele veien inn. Den avsluttende hånden hadde jeg AA mot A8, i floppen kom et A og begge gikk all in, runder Lier-mester Dag Vilhelmshaugen av.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *