Danser med ulver – beste pokerspiller i Nedre Eiker

,

Dagfinn Stokkenes vant tittel, heder og ære i Nedre Eiker, da kommunepoker rullet ut onlinefilten. Nå venter fylkesfinalen på Wolverhampton-tilhengeren.

45- åringen er en ivrig livepoker-spiller, men har også spilt en del online tidligere. Med totalt fem Norgesmesterskap i beltet var Stokkenes i favorittsjiktet før start i Nedre Eiker.
Taktikken var å slow-starte, se an resten av feltet, og så slå til for siden å ikke se seg tilbake.

-Jeg måtte bare føle litt på hvor aggressive de andre spillerne var. Et par av dem var i overkant hissige, så jeg håpet å dra nytte av det. Jeg fikk en allright start, men så rotet jeg meg tilbake på startstack. Da det var tre spillere igjen var den eneste sjansen min å doble meg. Heldigvis stod min A-T mot hans A-9. Jeg startet et stykke bak heads up, men klarte å spise meg inn på stacken hans. Vi var en stund helt even. Så vant jeg den avgjørende potten hvor min motstander tapte nesten hele stacken sin, forteller Nedre Eiker-mester Dagfinn Stokkenes.

Den gifte tobarnsfaren hadde akkurat kommet hjem fra en vellykket Italia-ferie, og er godt i gang med nedtellingen til Premier League-sesongen. 10. august smeller det løs på balløya, med Stokkenes sitt kjære Wolverhampton tilbake i det beste selskap.

Ulvene flekker tenner i pre-season med flere sterke signeringer. Stokkenes synes det er stas med tittelen og liker konseptet Coolbet har kjørt i gang. Muligens flekser han poker-musklene i fylkesfinalen, etter at ulvene har knurret i gang Premier League-sesongen også.

-Det er selvsagt veldig gøy å bli kommunemester. Et suverent konsept som jeg håper blir enda mer populært etter hvert. Fylkesfinale mot andre kommunemestre blir stas, slår Nedre Eiker-mester Dagfinn Stokkenes fast.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *