Øie beste pokerspiller i Øvre Eiker

,

Ole-Gunnar Øie ble ropt opp som vinner, da kommunepoker svingte innom Øvre Eiker for å kåre beste spiller i Buskerud-kommunen.

Det var ikke opplest og vedtatt fra start av. Ole-Gunnar Øie måtte tidlig på med arbeidshanskene, og hadde samtidig de nødvendige marginene på sin side.
-Det gikk litt trått i starten til det løsnet opp. Så hadde jeg en hånd jeg gikk på en kjempesmell med når vi var fire spillere igjen. Jeg hadde topp-staight på turn mot flush der vi endte allin. Den kostet meg 75 prosent av stacken. Jeg spilte hardt videre i riktige spots, og bygde meg opp til chipleader 3veis. Jeg ender tilslutt HU med rundt 60 prosent av totalt chips i spill. Det svinger litt opp og ned, men jeg ender tilslutt allin med AQ offsuite mot K6 offsuite. AQ står hele veien, forteller Øvre Eiker-mester Ole-Gunnar Øie.

Som synes tittelen smaker godt, og at Coolbets kommunepoker-konsept er en fin nyvinning.
– Det føles selvsagt godt å være kommunemester, og jeg gleder meg til fylkesfinalen. Jeg syns kommunepoker er genialt, for det er moro å spille mot mest sannsynlig kjente personer, sier Øie videre.

En tittel online henger nemlig høyt for mannen med totalt 5 Norgesmesterskap live i beltet.
– Jeg gleder meg til å spille fylkesfinalen. Jeg kjenner personen som vant i Kongsberg, og jeg skal gi alle en kamp. Det hadde vært ekstremt moro å dinge fylkesfinalen, for å få finaleplass i Tallinn. Det kan bli min første win fra online til live, sier Øie.

Han trives best i live-poker, men noe online-spilling blir det.
– Jeg spiller noe online, men jeg liker meg best live. Jeg spilte en del i helger med live poker før, men mye mindre nå selv om jeg elsker denne sporten. Jeg har spilt 3 år på rad i NM i Dublin, og 2 år på rad i Norge. Min beste plassering er Turbo-NM i 2017 i Dublin med 17. plass av 590 spillere, sier Øvre Eiker-pokermester Ole-Gunnar Øie.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *