Overlegen kommunepoker-mester i Hjelmeland

,

Svein Tore Sandvik ryddet bordet og stablet opp all chips foran seg, da kommunepoker delte ut tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen.

32 åringen jobber til daglig med IT innen nettverk og sikkerhet, og familiemannen knakk raskt koden på resten av feltet. Hjelmelands-tittelen ble faktisk et enkelt bytte for mannen som aldri har deltatt i store mesterskap som NM.
-Det var en fantastisk start på turneringen for min del. Jeg gikk tidlig opp som soleklar chipleader, og fikk luket ut noen av de største kanonene relativt tidlig. Det hjelper mye å floppe nuts. Jeg fikk en liten knekk midtveis i turneringen, og roet meg ned frem til det var 4 deltakere igjen. Med en god porsjon flaks fikk jeg en flush på river i nest siste hånd, noe som resulterte at motstanderen satt igjen med cirka 500 chips. Da ble det en ganske antiklimatisk siste hånd. Motstanderen hadde Ks, 4s – Jeg hadde 9d, Qc – Flopp: 9c,7h, 3c. Turn: Qs River: Jc, forteller Hjelmelands beste pokerspiller.

Som spiller mest live i små lag, men som tidligere har spilt noe poker online. Sandvik har ingen tanker rundt fylkesfinalen 30. september, men selvsagt hadde en plass i Tallinn i kamp om Norgesmester-tittelen vært artig. I mellomtiden koser han seg med kommunepoker-mestertittelen og Coolbets konsept likte han godt.
-Det føles aldeles fabelaktig med en tittel. Jeg slutter nok ikke på jobb for å satse på poker av denne grunn, men det er alltid moro å vinne.  Konseptet er isolert sett bra. Jeg skulle gjerne sett at det var flere deltakere med i vår kommune, avslutter Hjelmeland-mester Svein Tore Sandvik.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *