Anders beste pokerspiller i Sokndal

,

Anders Vallehei kammet hjem tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen, da Kommunepoker rullet ut online-filten i Sokndal.

Den lille kommunen i Sør-Rogaland har dermed fått sin første historiske poker-mester online gjennom tidene. En 37 år gammel trebarnsfar, med frisbeegolf, fotball og poker som tre av flere fritidsinteresser.
-Det var ganske jevnt og tett til etter første pause. Da lå jeg på rundt 2200, og fikk en kjapp dobling. På det som ble vinnerhånda hadde jeg 99 i lomma, og så ble jeg raiset i bakkant. Jeg calla og floppen kom med 689. Han pushet all inn og jeg måtte jo calle. Han satt da med AK og var stein død mot min tress. Det kom da en J på turn og en Q på river, forteller Vallehei.

Han spiller en del poker både live og online, og ser frem til fylkesfinalen 30. september.

-Jeg synes konseptet Kommunepoker virker veldig spennende, og jeg håper det når ut til flere folk så dette kan gjentas. Det blir veldig kjekt å møte vinnerene av de andre kommunene, for å måle seg og se hvordan man ligger an blant de beste, sier 37-åringen som også blir å finne ved poker-filten under NM på norsk jord senere denne måneden.

-Jeg har vært to år på Gardemoen og spilt NM. Beste plassering er 12. plass på turboen. Jeg ser fram til å spille NM i Stokke i år, avslutter Sokndal-mester Anders Vallehei.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *