Suveren kommunepoker-vinner i Bergen

Bjørn Fredriksen dominerte finalebordet totalt, og kammet hjem tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen i Coolbets Kommunepoker.

Bergen-mesteren er en lidenskapelig pokerspiller, som etter å ha blitt familiemann spiller mindre enn før. Fredriksen har spilt NM i Dublin en gang tidligere, og har peilet seg inn på mesterskapet i Irland neste år.

– Jeg spilte mye online før. Nå er det litt mindre grunnet familielivet, men det blir i blant noen turneringer og cashgames på den lokale klubben. Jeg reiser også jevnlig til Vegas for å få utløp for denne herlige sporten, sier Bergens beste pokerspiller Bjørn Fredriksen.

Som la småfrekke 4-5 i kløver i bordet på turneringens siste showdown. En femmer lå allerede i bordet, og dermed sto et par i fem hele veien til banken for å bli Kommunepoker-mester i Bergen. Det startet trangt for mesteren, men finalebordet var rene badebassenget for Fredriksen.

– Turneringen startet forholdsvis rolig for min del. Litt opp og litt ned. Etter en dose med tålmodighet, litt glid og en fryktløs aggressivitet ble det fart på sakene. Når finalebordet startet dominerte jeg bra. Etter et par all in situasjoner som gikk i mitt favør var dominansen total. Når vi var 3-veis på finalebordet satt jeg vel med rundt 75 prosent av chipsene som var i omløp. Det har aldri føltes mer riktig å bli kommunemester i poker, sier Fredriksen.

Som fullroser Coolbets satsing på Kommunepoker. Et konsept som er kommet for å bli, og sesong 2 vil starte tidlig i 2019.
– Coolbet gjør en fantastisk jobb med å spre lokal pokerglede til folket. Kommunemesterskap skaper engasjement og konkurranse i nærmiljøet.  Det er også en fin vei inn for nybegynnere. WP, Coolbet, skryter Fredriksen som skal spille fylkesfinale mot de andre Hordaland-kommunepokervinnerne 30. september.

Det trenger ikke stoppe der.
– Det blir artig å spille fylkesfinalen. Det blir gøy å slå ut bøndene, ler Fredriksen som ser frem til å kjempe om Tallin-tur.
– Det hadde vært helt rått å fått seg en pakke til Tallin. Da blir det piker, vin og sang , og veldig mye poker selvfølgelig, i en ellers grå oktober måned, avslutter Kommunepoker-mester i Bergen, Bjørn Fredriksen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *