Terje kommunepoker-mester i Tysvær

,

Terje Lundal hentet hjem tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen, da kommunepoker rullet ut onlinefilten i Tysvær.

45- åringen, jobber til daglig med kjøttproduksjon, og går under pokeraliaset Meatloaf. Lundal kvernet da også hjem tittelen beste pokerspiller i Tysvær.
Men det var med arbeidshanskene på.
– Det begynte ganske dårlig, der jeg fikk utdelt fryktelig dårlige kort. Jeg prøvde å spille litt offensivt, men ble raskt ganske short.Så løsnet det litt, og jeg var i tet over en god periode. Helt til det holdt på å gå galt igjen. Jeg følte at jeg var i ferd med å ryke ut 2-3 ganger, men jeg fikk heldigvis samlet meg sånn passe. I en kjapp avslutning sto min pocket A-9, forteller Tysvær-mester Terje Lundal.

Kommunepoker-mesterskapet i Tysvær skulle egentlig vært spilt søndag 5. august, men tekniske problemer med soft ware-leverandøren satte tittel-kampen i Rogalands-kommunen på vent.
Nå er det Terje Lundal som kan forberede seg til fylkesfinale 30. september. Der skal vinneren til Tallinn og spille Norgesfinale. Først gjelder det å nyte diplomet som henger på veggen hjemme for tobarnsfaren Lundal.
– Det er stas og være kommunemester i poker, men jeg skulle ønske at det hadde vært flere deltakere. Konseptet er strålende. Med unntak av at vi ikke fikk gjennomført forrige helg grunnet tekniske problemer, er dette en glimrende måte å få samlet spillere på.Jeg gleder meg til å spille fylkesfinale. Tallin er ikke i tankene mine ennå, sier Lundal.

Kommunepoker er et konsept for absolutt alle, og har samlet et godt tverrsnitt av befolkningen til onlinefilten landet rundt. Alt fra de som spiller veldig sjelden til de som allerede er titulert med titler tidligere.
– Jeg spiller som oftest poker med lekepenger, og så er vi en gjeng som spiller litt i ny og ne. Jeg har aldri deltatt i NM, runder Terje Lundal av.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *