Viljar vant i Bømlo

,

Viljar Losnegård dro i land mestertittelen, da Kommunepoker kom til Bømlo.

26-åringen er opprinnelig fra Stord, men har bodd de to siste åra på Bømlo. Losnegård er familiemann med snart to barn, og er glad i både fisking, se fotball og å spille poker på fritida.

Da passet det godt å hive seg med i kampen om bli Bømlos beste pokerspiller, da kommunepoker rullet ut onlinefilten i Hordaland-kommunen. Tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen lå i potten, der Losnegård valgte en rolig tilnærrming med langsiktig horisont.
-Turneringen hadde fin struktur, som gjorde at det var rom for mye sprell innledningsvis. Jeg merket tidlig at det var en del spillere rundt mitt bord, som kanskje ikke hadde så mye pokererfaring. Det var mye limping og små bets. Derfor bestemte jeg meg for å kjøre en ganske thight linje og heller bette litt større når jeg hadde gode hender. Dette var effektivt og rundt midtveis i turneringa var jeg chipleader. Inn på finalebordet var det jeg og en annen som satt med store stacks, sier  Losnegård som etterhvert fikk se det tynnes ut på bordet.

-Det etter hvert mange short stacks, så det forsvant spillere ganske hyppig. Når vi var 3 igjen var jeg short med bare 10k mot 27k og 28k. Heldigvis fikk jeg et par gode spots og fikk dobla meg. Så ble det all in mellom de to andre, 9-9 mot K-K preflop. Kongene holdt og med størst stack var det klart for headsup. Da var stacksize 26k til meg mot 43k. Jeg syns han jeg møtte headsup spilte solid, og duellen svinga fram og tilbake. Men jeg traff på et par bluffs, og så var jeg heldig med å få ein A på river. Så før siste hånd var stacksize 43k til meg mot 27k.  Siste hånd var blinds 600/1200. Jeg hadde k10-hjerter, mens han hadde Q4 off. Han var big, jeg raisa til 2400, han caller. Flop 4-7-9 med en hjerter. Jeg byr videre , han caller, J hjerter på turn. Jeg byr igjen med flush/straight- drag. River er drømmekortet mitt, men der kommer en Q som ikke fyller noe flushdrag. Han byr 50 prosent av pot, og har da bare 10k igjen bak. Jeg re-raiser han all in og får blikksyn. Straight mot 2par. En deilig følelse å være kommunemester. Spesielt siden jeg kjente noen av de andre spillerne, og det utviklet seg til en prestisjefull batalje, forteller Bømlo-mester Viljar Losnegård.

Han synes Kommunepoker er en turnering med stor oppside. Nå venter fylkesfinalen 30. september mot de andre kommunevinnerne fra Hordaland.
-Jeg tror denne type turneringer har stort potensial som en årlig event. Nå blir det både kult og spennende å spille fylkesfinalen. Jeg håper å finne flyten som i går. Da blir det bra, sier Losnegård videre.

Bømlo-mesteren er en erfaren pokerspiller, men venter fortsatt på sin første NM-deltakelse.
-Ja, jeg spiller ganske mye poker på nett. Det har jeg gjort i mange år. Jeg har også spilt litt liv, men har aldri spilt NM tidligere. Jeg har dog spilt litt andre store live-events. Blant annt EPT, Unibet Open og WSOP, avslutter Bømlos beste pokerspiller Viljar Losnegård.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *