Erlend lo hele veien til fylkesfinalen

,

Erlend Kalstad vant tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen, da kommunepoker rullet ut onlinefilten i Kvinnherad.

Kalstad er viden kjent for sin høye og trillende latter i norske og utenlandske pokerlokaler. Blant annet har han fått halve Main Event-lokalet på City West i Dublin til å stå stille i spørrende undring over hva som skjer i en av Kalstad latterkuler. Han foretrekker live-turneringer, men har også spilt en del online. Det blir det mer av fremover for Kalstad som kammet hjem tittelen i kommunen der han vokste opp.
-Turneringen gikk egentlig ganske rolig for seg. Jeg begynte rolig før jeg gira litt opp. Jeg gjorde lite feil, men var skikkelig heldig i en spott hvor alt kom på. Pre-flopp med AQ-kløver. Motspiller hadde AA og jeg fikk flushen. Etter den var det egentlig strake veien til seieren. Det gikk ganske kjapt. Den avgjørende hånden var 10,4 offsuite. Hvor det var rolig spilling til turn. Han kom med et lite bud og jeg calla med gutshot straight-drag og traff på bunnpar. Jeg traff straight på river. Da fikk jeg nesten alt han hadde på bordet, forteller Kvinnherad-mesteren.

Som nå ser fram til fylkesmesterskapet, mens diplom for kommunens beste spiller settes inn i glass og ramme.

-Det å være kommunemester i poker er jo selvfølgelig artig. Spiller ingen rolle hvor mange deltakere det var, for det er alltid artig å vinne. Gleder meg til å spille fylkesfinalen, Mitt mål der er å komme lengre enn Bjørn som dinga Bergens kommuneturnering. Han er en kompis av meg, så viktig med litt intern konkurranse. Det hadde vært uhyre kjekt å ta turen til Tallinn igjen for Coolbet Open. Var der nylig for Vimenn Open, som ble arrangert med hjelp av Coolbet, sier Kalstad, som likte kommunepoker-konseptet godt.
-Konseptet Kommunepoker er en ny greie. Slik jeg ser det, virker det som et kongebra konsept. Det at det ikke koster mye å bli med, gjør og at folk som ikke er så erfarne kan bli med. Det er lett å ta seg råd til 10 euro innkjøp. Jeg håper det blir flere lignende pokerturneringer/serier hos Coolbet framover, sier Kalstad videre.

 

Som er Brann og West Ham-tilhenger på sin hals. Sist helg var grusom med slakt i Molde og nedkjøring på Anfield. Heldigvis kommer det nye kamper raskt for mannen som har spilt poker 13 år.
-Jeg har spilt mest live, der jeg har vært i Dublin- NM alle årene, samt spilt  NM på Gardemoen. Jeg skal bortover til Tønsberg-området i slutten av måneden for å spille NM der. Den beste plassen jeg har vært er muligens Malta og turneringa Battle of Malta. Noe som er helt sjef i seg selv. Litt deilig soling ved basseng-kanten, og god mat mellom slagene rundt filten er priceless, sier Kvinnherad-mester Erlend Kalstad.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *