Kommunepokermester med venstrehånda

,

Ole Christian Larssen er Sveios beste onlinepoker-spiller. Det ble han samtidig som han spilte live pokerturnering.

 

På ei halvøy sør i Hordaland, med kun fastlandsgrense mot Rogaland ligger Sveio. Kommunen er en del av både Sunnhordaland og Haugelandet, og har nå fått sin historiske første lokale pokermester. Det skjedde da Kommunepoker kom på besøk for å kåre den første online-mesteren noen sinne.

Da hogg Ole Christian Larssen til, mens han spilte en live turnering i tillegg. Med fulle hender hadde den vordende Sveio-mesteren nok å tenke på.
– Turneringen startet greit for min del, fikk tidlig en grei stack og kunne cruise frem til vi var 2 igjen. Jeg satt godt i det HU, men med flush over flush så jeg stacken min bli halvert.
Noen øyeblikk senere var jeg tilbake i førersetet. Vinnerhanda er jeg usikker på. Vi spilte live-turnering samtidig, så jeg husker ikke alle hender.  Lurer på om det kan være all in på flop med treff på topp og får call av mellom par, sier Ole Christian Larssen.

Han liker best å spille live, men ser nå fram mot å spille fylkesfinalen i kommunepoker. 30. september møter Larssen de andre lokale vinnerne fra Hordaland til onlinefinalen om billett til Norgesfinalen i Tallinn.
-Det blir hyggelig, for der er flere dyktige spillere som har tatt seg videre fra pokermiljøet på Haugalandet. Evy Kvilhaug og Christian Håstø for eksempel. Blir nok ett tøft felt, sier Sveio-mesteren.

Som spiller en god del live-poker. Slik spilles også Norgesfinalen i Tallinn mellom fylkesvinnerne.
– Ja, live spiller vi en del. Jeg har også spilte både NM utenlands og her hjemme, avslutter Ole Christian Larssen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *