Fra poker-amatør til kommunemester

,

Tommy Helgesen vist storhet ved å gå fra sist i baktroppen til å vinne mestertittelen, da Kommunepoker kåret Askvolls beste pokerspiller.

Det heter seg i bibelske skrifter at de siste skal bli de første. Slik ble det også, da Kommunepoker rullet ut onlinefilten i Askvoll for å dele ut tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen.

En 38 år gammel familiemann fra Bergen med to barn, som har bodd på Værlandet de siste 2 årene, svarte med cashe inn som vinner.

Dog så det lenge mørkt ut for mannen som til daglig jobber i fiskeindustrien.
-Turneringen startet ikke så bra for min del. Jeg fikk forferdelige kort i starten, og lå lenge nær sisteplassen. Faktisk lå jeg sist da det gjenstod 10 spillere. Det snudde på en måte, da jeg vant noen all in-potter. Jeg klarte å kave meg opp til 4-5 plass. Så fikk jeg en ny down-periode, da jeg tapte mange hender. Jeg klarte å holde meg med i spillet ved å være heldig på noen hender på rad. Jeg ledet aldri turneringen før det var heads up. Der prøvde å spille smart, og bare vente på de rette hendene. Det var veldig mye frem og tilbake der, men jeg klarte å dra det hjem til slutt, sier Askvolls beste pokerspiller Tommy Helgesen.

Den vesle kommunen i Sunnfjord i Sogn og Fjordane, så dermed sin første kommunepoker-mester noensinne. Helgesen er historisk slik sett, og følelsen av en tittel er det lite å utsette på.
-Det føles veldig godt å være kommunemester i poker. Jeg syns pokerkonsepter som dette er helt glimrende. Da har amatører som meg også en sjanse til å være med på moroa. Jeg gleder meg til å spille fylkesfinale i september, og det blir en enorm utfordring for meg. Det hadde vært helt fantastisk om jeg var så heldig å klare å komme meg helt til finalen i Tallinn, sier Helgesen videre.

For Askvoll-mesteren er en unsung hero i pokerverden. Kanskje fordi han aldri har deltatt i de store nasjonale mesterskapene.
-Jeg har spilt en del poker på PKR og lignende online-steder, men dette er første gang jeg prøver meg i en ekte turnering. NM i Dublin og Norge har jeg aldri spilt, avslutter Askvoll-champion Tommy Helgesen.  

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *