Fra World Cup i langrenn til kommunemester i Førde

,

Asgeir Årdal har syklet Trondheim Oslo, og deltatt som sprinter under World Cup i langrenn. Nå kan ha legge til kommunemester i poker i Førde i tillegg på Cv`n

35-åringen er fra Årdal i Jølster, og var en habil skiløper på 2000-tallet. Han var med på fire verdenscup-renn i Drammen, der en 24. plass i 2008 er beste plassering. I tillegg har Årdal blant annet en 9. plass i NM i 2007, samt en av Norges deltakere under Tour de China i 2008/09.

Nå er Årdal en tidligere idrettsutøver, men konkurranseinstinktet har 35-åringen i behold. Det fikk resten av feltet i Førde merke, da Kommunepoker rullet ut onlinefilten med tittel, ære, heder og billett til fylkesfinalen i potten.
– Jeg fikk en viktig telefon akkurat i det turneringa starta, så første halvtimen ble i hurten og styrten. Etter hvert gikk det seg til, og jeg klarte å bygge større og større stack. Ut i fra nicket til de andre spillerne var det to jeg kjente til på finalebordet. Jeg enda heads up mot en av disse. Vi var jevnstore en periode, men jeg hadde hele tida god tro på at jeg kunne ta pokalen med hjem. Slik gikk det, slår Asgeir Årdal fast.

Som nyter en poker-tittel i et konsept han fikk sansen for. Fokus er rettet mot fylkesfinalen.

-Med tanke på at Førde er den største kommunen i Sogn og Fjordane basert på kommunetall, så er jeg godt fornøyd. Om 20 år er det ingen som tenker på deltakerantallet. Dette er et artig konsept, som jeg vil være med på i framtida om det passer seg. Det blir artig å spille fylkesfinalen, og datoen er allerede merket av i kalenderen. Når jeg først er kommet til fylkesfinalen, er selvsagt målet å gå helt til topps, forteller Asgeir Årdal.

Årdal har aldri spilt NM i Dublin eller på Gardermoen, men er ingen debutant online heller.
– Jeg spiller litt både online og live, men med familie og en del andre fritidsinteresser er det ikke alltid like mye tid til overs, runder Førde-champion Asgeir Årdal av.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *