Stig Ole ble Høyangers beste pokerspiller

,

Stig Ole Eriksen vant tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen, da Kommunepoker rullet ut online-filten i Høyanger.

37-åringen er alenefar til to jenter, og derfor blir det gjerne mer onlinepoker enn live. Selv om Eriksen i det hele liker live-turneringer best. Kampen om å bli kronet som Høyangers beste pokerspiller startet i rolige former. Før det hardnet til, og da er marginene avgjørende å ha på rett side til rett tid.

-Turneringa starta ganske rolig for min del. Jeg var med på et par hender, men ikke noen store potter, og holdt det egentlig litt flytende.  Når blindsene økte etter første pausen, satsa jeg litt hardere. Jeg kan vel si jeg hadde litt flaks et par hender, men sånn er poker, og det holdt helt til seier i turneringa. Det å bli kommunemester er selvsagt moro, men jeg syns det skulle vært flere med på turneringa i dag, forteller Høyanger-champion Stig Ole Eriksen.

Bosatt i landlige omgivelser er fjell og sjø ofte brukt på fritida utenom jobben i Nordsjøen. Med egen heiagjeng ser han fylkesfinalen i møte. Muligens må den ultra-lokale supportergjengen utrustes med ny bekledning.

-Jeg gleder meg til å spille fylkesfinalen, og håper jeg da og får ha med meg heia gjengen. Dattera mi tok på seg pokerstars-genseren min. Det er feil selskap, men eneste jeg har, så man tar hva man har, og hun heia på meg i hele kveld. Om jeg er så heldig å få en finaleplass i Tallinn, er det bare helt utrolig 😊Da skal jeg vinne hele greiene, avslutter Kommunepoker-mester Stig Ole Eriksen i Høyanger.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *