Søskenbarn gjorde opp om Sogndal-tronen

,

Peder Øyre endte heads up med sitt eget søskenbarn, da Kommunepoker-tittelen lå i potten i Sogndal.

19-åringen liker å spille poker både online og live, og blir å finne i Stokke under NM kommende uke. Det blir Øyre sitt andre Norgesmesterskap, etter også å ha spilt på Gardermoen i fjor.  På veien dit kammet han hjem tittelen, og hentet hjem heder, ære og billett til fylkesfinalen, da Kommunepoker rullet ut onlinefilten i Sogndal.
– Turneringen startet dårlig. Jeg fikk AK 3-4 ganger uten å treffe noe, så jeg endte opp med å kaste på flop/turn og var nede i 1900 chips en stund. Etter det var det plankekjøring. Alle flipsa gikk min vei utenom et par små, som ikke utgjorde så mye for stacken min, forteller Øyre.

Som måtte ta ned et familiemedlem i kampen om tittelen.
-I heads up spilte jeg mot søskenbarnet mitt. Chipsen gikk bare min vei. Vinnerhånda var K9o. Det føles fint å være kommunemester men jeg skulle gjerne sett det var flere med i dette mesterskapet. Konseptet er helt genialt,  og et bra initiativ. Fylkesfinalen tror jeg blir kjempegøy, og jeg har en bra sjanse, sier Sogndal-mester Peder Øyre.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *