Styrte tittelen i havn

,

Bjørn-Erik Bruvoll er styrmann i offshorebransjen til vanlig, men nå er han også kåret til Eids beste pokerspiller.

33-åringen fra Nordfjordeid er veldig interessert i fotball og spesielt favorittlaget Manchester United. Han er også en del av det lokale pokermiljøet i Eid, der det meste går for seg live ved pokerfilten.

-Det følers bra å være kommunemester, og dette er et kjekt konsept som Coolbet absolutt bør forsette med. De som spiller poker her på Eid er kjentfolk, så flesteparten som var med i denne turneringa er godt kjente folk. Jeg spiller nok mest livepoker her på Eid, og har ikke vært med på noen større turneringer enda. Vi vurderer fortløpende å spille NM i Dublin et år, men det har blitt med tanken foreløpig, sier Bjørn Erik Bruvoll.

Som lenge lå midt i feltet, da Kommunepoker rullet ut onlinefilten i Sogn og Fjordane-kommunen. Til slutt var det Bruvoll som sto igjen med tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen.

-Jeg lå å vaket under average nesten hele turneringa, men på slutten tok jeg ut både 4. og 3. plassen. Slik sikret jeg meg en god stack til heads up. Han som kom på 2. plass er en meget dyktig pokerspiller. Vi spiller ofte livetureneringer her på Eid i sosialt lag. Jeg traff nok litt bedre enn han på et par hender, og tok til slutt i land det hele. Vinnerhånda var A-4 mot Q-A, der jeg dro straighten på riveren, forteller Eid-champion Bruvoll.

Han jobber som 1. styrmann i Siem Offshore på forsyningsskipet Siem Symphony til vanlig. Det betyr turnus, og 30.september er Bruvoll på jobb. På sjøen. Det kan gi noen utfordringer til å spille fylkesfinalen.

-Det hadde vært artig å målt seg opp mot kommunemesterene i trivselsfylket, men dessverre har det seg slik at jeg er på jobb under fylkesfinalen. Jeg er usikker på hvordan jeg kan få til det. Internettet i Nordsjøen er som i 1990, der det tar godt over minuttet å laste opp ei hjemmeside. Enten må jeg få noen til å spille den turneringa for meg, eller håpe vi ligger i land. Da kan jeg bruke 4G, og da er det muligheter, avslutter Eids beste pokerspiller Bjørn Erik Bruvoll.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *