Fant gnisten i Gloppen

,

Elektriker Jon Eirik Aske kan nå titulere seg som Gloppens beste pokerspiller.

29-åringen har kun spilt livepoker sammen med gode venner. Han har aldri spilt NM, men online-turneringer er Gloppen-mesteren av og til med på. Jon Eirik Aske satt tidlig i flytsona, da Kommunepoker rullet ut onlinefilten med tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen i potten.

– Turneringa starta bra for min del, der jeg vant en del små potter. Jeg fikk en grei stack, men så fulgte en periode der absolutt ingenting skjedde. Deretter havna jeg all in på flop mot AA, Jeg hadde AK med flushdraw og traff flush på river. Da var jeg plutselig en stor chipleader, og hadde kontroll på resten av bordet. Til slutt hadde jeg en god chiplead heads. Vinnerhånda var QQ etter at mostander gikk all in på flop med topp par i åtte, forteller Gloppen-mester Jon Eirik Aske.

Som trives med fjellturer på fritida, men det var heller ikke så ille å toppe Coolbets nyvinning Kommunepoker.
– Jeg er godt fornøyd med å være kommunemester, og syns konseptet var bra. Jeg vil definitvt delta igjen. Det blir artig å spille fylkesfinale. Der skal jeg prøve det jeg kan for å vinne, avslutter Gloppen-mester Jon Eirik Aske.

Fylkesfinalene spilles samtidig 30. september klokka 20.00.

Før vi kommer dit skal Nordland, Troms, Finnmark og Oslo kåre sine lokale Kommunepokervinnere. Lørdag åpner vi i Nordland.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *