Kim best i vest

,

Floras beste pokerspiller heter Kim Mylebust.

Flora er den nest største kommunen i Sogn og Fjordane, og er kanskje mest kjent for å ha Norges vestligste by som sitt administrasjonssenter. Vakre og idylliske Florø har lenge vært kjent som byen med fotball-talentfabrikken i vest. Nå kjemper Florø for å berge plassen i OBOS-ligaen.

Andre fra kommunen kan se frem til finalespill.  Som geitebonden og 2-barnsfaren Kim Myklebust. Han kammet hjem tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen, da Kommunepoker rullet ut onlinefilten for å kåre beste pokerspiller i Flora.
-Jeg spilte turneringen med en sit & go innstilling. Da jeg kom headsup var jeg aldri i tvil om hvem som ville vinne. Det føles greit ut med tittelen Kommunemester, men fylkesmester høres bedre ut,. Den ser jeg frem til, sier Kim Myklebust.

Som ikke er noen debutant ved pokerfilten, men som ikke er den som spiller mest poker lenger. Det er med Myklebust som med andre pokerspillere. Enkelte hender glemmer man aldri.
-Jeg spilte tidligere en del onlinepoker på Pkr.com og pokerstars for noen år siden. Ellers var jeg med i NM på Gardermoen november 2016. Der røk jeg ut på slutten av dag 1. QQ all in pre-flop og traff på en straight på river. Det irriterer meg litt enda kjenner jeg, forteller Myklebust.

Det var en tilfeldighet at han ble med på Kommunepoker, men Myklebust mener Coolbets konsept har et bra potensiale for fremtiden.
-Det har utviklingspotensiale, men det var tilfeldig at jeg i hele tatt fikk vite at det skulle være kommunepoker. Jeg tror mer informasjon rundt konseptet og påmelding vil øke interessen, sier Floras beste pokerspiller, Kim Myklebust.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *