Håvard Sara til topps i Narvik

,

Håvard Sara ble mester, da Kommunepoker kåret Narviks beste spiller ved å dele ut tittel og billett til fylkesfinalen.

32-åringen hadde den nødvendige flyten i coin flip-hendene både i starten på turneringen – og da det sto om heder, ære og tittel.
-Jeg doblet meg ganske tidlig mot en jeg kjenner, og har spilt poker mot før. Jeg spilte vel kanskje den handa litt aggressivt, men han calla meg med en enda dårligere hånd. Ut over turneringen så spilte jeg greit, fikk hender som jeg kunne spille, sånn at jeg kunne fortsette å ha litt større stack enn de andre på bordet. Jeg vant litt ufortjent til slutt med J7 i hjerter, der vi begge gikk allin preflop. Han jeg spilte mot hadde en bedre hånd før flop, men jeg traff flush på flop og da var han egentlig drawing dead, forteller ingeniørstudenten ved UiT i Narvik.

Som nå kan titulere seg Narvik-mester i onlinepoker.
-Det føles bra å være kommunemester, men jeg skal forsøke å toppe det med å bli fylkesmester sånn at man får muligheten til å bli Norgesmester, forteller Håvard Sara.

Han har aldri spilt NM, og er både reindriftssame, artist, politiker og gambler ved siden av studiene.
-Jeg spiller en del poker i perioder når jeg har tid. For det meste online da det ikke kreves å forflytte seg så langt unna der man bor, men tar livepoker de gangene de passer seg, avslutter Narvik-champion Håvard Sara.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *