Mosjøen-seier i NM og i Kommunepoker

,

Jørgen Sandstrak fra Mosjøen satt igjen som vinner, da Kommunepoker rullet ut onlinefilten i Vefsn.

Main Event i NM i Stokke samlet 1.767 spillere rundt filten i Vestfold, der tittelen tirsdag kveld gikk til Robert Kaggerud fra Mosjøen. Nesten samtidig vant en annen innbygger, fra den eldste byen på Helgeland, den lokale pokermester-tittelen for Vefsn kommune.  Kaggerud satt igjen med over 1,1 millioner kroner for å ha kammet hjem NM-tittelen med to par damer.

Fullt så mye lå ikke i potten,da Jørgen Sandstrak vant tittel, heder, ære og billett til Fylkesfinalen 30. september.
Men en tittel er en tittel.
-Det føles helt greit å bli Kommunepoker-mester, og det var ikke den helt store konkurransen for min del. Coolbets konsept hørtes fascinerende ut, og det var grunnen til at jeg meldte meg på. Nå tror og håper jeg Fylkesfinalen blir like lett mach, sier Jørgen Sandstrak.

29-år gamle Kaggerud hentet dermed hjem sin andre NM-tittel på under et år, siden Mosjøen-mannen også vant heads up-øvelsen i mars. Han ble også årets spiller i Dublin i 2017 og 2018.

Det kan også bli lukrativt for Kommunepoker-vinner Jørgen Sandstrak, om han går hele veien i sesong 1 av Coolbets ny-satsing på å få poker ut til folket. Vinneren av Fylkesfinalen sendes til Tallinn, der det spilles om NM-tittel.
Samtidig er alle fylkesvinnerne sikret et sete i Coolbet Open. Under den første utgaven av turneringen ved Hilton Tallinn Park i mai, vant finske Sebastian Wahl over 400 000 kroner i første premie i Main Event.

Dit håper Vefsn-champion Jørgen Sandstrak å spille seg inn i pengene og kjempe om tittel, heder og ære.
-Ja, det hadde vært noe. Jeg spiller litt online, og har vært med under NM i Dublin tre ganger. Jeg kom faktisk akkurat hjem fra ferie, der turen var innom Stokke og poker-NM, avslutter Vefsn-kommunepokermester Jørgen Sandstrak.

Kommunepoker ruller videre i Nordland i dag med tittel-turneringer i Hattfjelldal, Grane og Rana.

Det er flere ferske eksempler på at folket fra de nordligste landsdelene kan å spille poker. Det var nemlig ikke bare den utflyttede Robert Kaggerud, som hevdet seg under årets NM i Stokke. Der imponerte også vel-spillende Morten Åsheim Pedersen med sin tredjeplass.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *