Hoff best i Grane

,

En 23-årig lærerstudent satt igjen med all chips, heder, ære, tittel og billett til fylkesfinalen, da Kommunepoker kåret Granes beste onlinespiller.

Per-Ove Hoff studerer til læreryrket i Levanger, men er oppvokst i den lille kommunen sør på Helgeland. Nå er han Granes første lokale pokerchampion online noensinne. Det etter en turnering i berg og dalbane.
-Det gikk det mye opp og ned. Grunnet radig blinde-økning ble det fort dyrt, og man måtte ta en del sjanser tidlig. Jeg var heldig å plukket opp en del hender og stabliliserte meg greit i toppen med antall chips. Etterhvert begynte folk å pushe og jeg hadde nok stack til å velge hender med omhu. Da vi var bare 3 igjen ledet jeg greit og kunne vente på hender og se de to gjenværende slå ut hverandre. Da vi har heads-up skjedde det mye rart, og etter å ha ledet med 16k mot 2k i chips lå jeg plutselig bak med like mye. Før jeg igjen tok over ledelsen og til slutt klarte å stikke av med seieren. I denne perioden var blindsene så høye at det var vanskelig å få til noe spill. Det ble mye kast og all in fram og tilbake. Helt til jeg stakk av med seieren, forteller Per-Ove Hoff.

Han blir en del av feltet i fylkesfinalen 30. september. En tittel kan bli til to – og fylkesmesteren drar til Norgesfinalen i Tallinn. Som spilles samme uke som Coolbet Open, der alle fylkesvinnere får ei pakke med blant annet deltakelse i turneringen med tett opp til 500 000 kroner i første premie.
– Da det var svært få deltakende i Grane, tar jeg ikke veldig stor stolthet i å være kommunemester. Likevel er det stas å kunne kalle seg mester i noe. Fylkesfinale blir gøy. Da kommer jeg nok til å være litt mer stolt dersom jeg stikker av med seieren. Men jeg spiller nok litt lite poker til å kunne forvente å stikke av med den også. Jeg tror uansett det kommer til å bli en morsom opplevelse. Å kjempe om plass i Tallin hadde selvsagt vært kjempekult. Men det er et stykke dit, sier Grane-champion Hoff.

23-åringen har aldri spilt NM, men var ivrig følger ringside gjennom TV-ruta fra Stokke-NM. Generelt blir det for lite pokerspilling, men online og et hyggelig vennelag er aldri feil. Coolbets Kommunepoker-konsept ser Hoff på som positivt for å få flere til å trekke mot online-filten.

– Et sånt pokerkonsept liker jeg godt. Jeg spiller selv lite onlinepoker da jeg blir så fort utålmodig. Jeg foretrekker uten tvil å spille face to face, gjerne med kjente fjes og en vennskapelig sjargong rundt pokerbordet. Jeg skulle ønske det ble mer poker, men per nå blir det online en sjelden gang i blant, og når jeg er hjemme i ferier sammen med venner og bekjente. Et slikt konsept der du kan spille med lokale helter tror jeg vil gjøre onlinekonseptet mer interessant, avslutter Granes første Kommunepoker-mester, Per-Ove Hoff.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *