Tress i tre sikret tittelen i Rødøy

,

Den vesle kommunen på Helgelandskysten har fått sin første lokale kommunepokervinner noensinne. Evita Kristiansen vant alt og skal spille fylkesfinalen 30. september.

Kristiansen gjorde kort prosess heads up etter få runder, men holdt virkelig på å svi fingertuppene og stacken i et syn all in.
-Motspilleren skjøv hele stacken inn, og vi var sånn omtrent like store preflopp. Jeg hadde 33 pocket, og tok sjansen på et syn. På flopp får han par i konge, og jeg tenker at nå er det kjørt. Jeg var heldig å fanget en 3er på turn, og dermed satt jeg igjen som vinner av turneringen, forteller den nyslåtte Kommunepoker-mesteren i Rødøy.

Kommunepoker er på vei gjennom Nordland før vi passerer fylkesgrensa inn i Troms 16. september. I Rødøy kammet Evita Kristiansen hjem tittel, heder, ære og billett til Fylkesfinalen, da vi rullet ut onlinefilten.

Coolbets Kommunepoker-konsept er på vei ut av sesong 1, og målsetningen med å treffee den vanlige mann i gata hjemme ved pokerfilten har blitt oppnådd til de grader. Vi nærmer oss målsetningen om over 2000 spillere, og har allerede begynt å planlegge sesong 2 av den populære lavterskel-turneringen.

Dette passer nemlig for alle. Både fersk og rutinert.
-Jeg meldte meg på med det samme jeg så turneringen, for jeg tenkte dette var noe for meg, avslutter Rødøy-Champion Evita Kristiansen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *