Magnus best i Hadsel

,

Han måtte bruke alle verktøy for å kamme hjem Kommunepoker-tittelen i Hadsel. Nå er Magnus Danielsen klar for fylkesfinalen i Nordland.

 

Danielsen måtte nemlig bløffe i gang motoren, som var full av rusk i starten på mesterskapet i øy-kommunen Hadsel sør i Vesterålen.
-Turneringen startet med mye dårlige hender. Jeg måtte bløffe en del potter i starten, men så begynte jeg å treffe godt og hadde god flyt siden. Vinnerhånda var 86 off suite, forteller Hadsel-champion Magnus Danielsen.

Han spiller en del livepoker, der det blir en kveld i uken ved siden av noe onlinepoker. Danielsen sier sjelden nei til en poker-kveld, og var i år med under NM i Stokke. Det var hans første Norgesmesterskap. Nå kammet den blide karen hjem onlinetittelen i Hadsel, og det er alltid morsomt å være best i noe.

-Det er litt artig å vinne denne tittelen. Selv om det ikke var så mange som deltok dessverre. Jeg synes Coolbets konsept er veldig artig, og nå gleder jeg gleder jeg meg til å spille fylkesfinalen. Skulle det bli finaleplass i Tallinn, hadde det smakt utrolig godt. Jeg får håpe jeg kommer meg så langt, avslutter Hadsels beste onlinepoker-spiller Magnus Danielsen.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *