Kim best i Røst

,

Kim Solvang kammet hjem tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen, da Kommunepoker kom til Røst fredag kveld.

45-åringen hadde jamn flyt, måtte på med arbeidshansker en kort periode, for å få ny vind i seilene til førerplass i det sterke feltet i kampen om Røst-tittelen.
-Turneringa starta bra. Jeg spilte godt og gjorde lite feil, men gikk likevel på et par smeller. Jeg klarte å bygge meg opp igjen etter smellene, og på finalebordet vant jeg en stor pott og var chipleader resten av turneringa. Det føles kjempebra å ha gått av med seieren. Vinnerhanda var K8suit mot Q3off, forteller den fotball- og pokerinteresserte 2 barnsfaren.

Han er bosatt i Bø på Vesterålen, jobber offshore som matros, men har hytte i øy-kommunen Røst. Der er det også muligheter til å spille poker liver.

-Jeg har spilt poker i 13-14 år. Jeg spiller mest online siden det er vanskelig å samle folk til liveturnering her i kommunen hvor jeg bor. Derfor er det bestandig gøy å komme til hytta på Røst, for på øya er det alltid nok spillere, sier Solvang.

Som skal spille fylkesfinale mot resten av vinnerne fra Nordland. I Coolbets Kommunepoker-konsept, som han har fått sansen for. Noen erfaring fra NM har 45-åringen ikke, men han har vært å finne i startfeltet til nordnorsk mesterskap i poker tre ganger.

-Jeg synes dette pokerkonseptet er kjempebra. Det er flott at både bofaste og fraflyttede røstværinger får mulighet til å spille sammen på denne måten. Jeg gleder meg veldig til å spille fylkesfinale mot de andre kommunemesterne, og forhåpentligvis vinne plass ved bordet i Tallinn, avslutter Røst-champion Kim Solvang.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *