Rudi gjorde kort prosess i Øksnes

,

Rudi Hansen var sistemann inn, men satt igjen med alle chips, tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen, da Kommunepoker kåret Øksnes beste pokerspiller.

Hansen så ut til å ha dårlig tid i det lille, men sterke feltet som konkurrerte om tittelen i Nordlands-kommunen.
-Jeg kom inn på late reg, fordi jeg rett og slett hadde glemt av hele turneringa. Da jeg først kom i gang gikk det greit, og det hele var over på litt over en halv time. En god følelse å vinne tittelen, sier Øksnes-mester Rudi Hansen.

Coolbets første sesong av Kommunepoker nærmer seg fylkesgrensa til Troms. Deretter venter Finnmark og Oslo før det er fylkesfinaler 30. september. Hansen skal spille om tittelen for Nordland mot de lokale vinnerne fra de 43 andre kommunene.

-Jeg synes Coolbets konsept er spennende, og passet meg fint. Det har blitt lite pokerspilling, og nettpoker er kanskje en gang i året jeg spiller. Fylkesfinalen blir spennende å spille, men jeg har mine tvil om jeg klarer å ta meg videre derfra, sier Øksnes-champion Rudi Hansen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *