Spilte VM – ble Kommunepokermester i Lindesnes

,

Pokerkjendisen Jon Kristian Kyte dunket ut sin egen bror på veien mot tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen.

24-åringen satt å spilte VM i poker, da en venninne minnet han på Kommunepoker-turneringen i Lindesnes. Fra sitt hjem i Bergen fikk den velkjente pokerspilleren kastet seg rundt tidsnok til en late reg.

Resten av var marginer, flyt og godt pokerspill mot Lindesnes-tittelen.
-Hele turneringen gikk veldig bra, men jeg var veldig heldig på et tidspunkt da SB gikk all in med AA og jeg synte i BB med AK og bordet runnet ut 543-2-x for split. Når vi var 3 igjen så limpet lillebror, Ole Fredrik Kyte inn med AK på knappen. Jeg checket med T2 offsuite I BB. HU til flop. Han hadde 2BB bak og floppen kom K64 i ruter. Jeg satt han all in og han synte med topp par uten Jeg traff en ruterflush i bånn. Da vi var HU hadde jeg en 2:1 chip lead. På vinnerhånda raiset jeg BB til 3x med 66, og fikk syn av A6s som hadde limpet inn. Flop kom 963. Jeg checket og han gikk all in 1,5X av potten og jeg snapsynte selvfølgelig og sto igjen som vinner, forteller Kyte.

Årets NM i Stokke gikk ikke veldig bra for mannen som har vunnet Nordic Championship, en Aussie Millions ring, flere turneringer i Dublin og andre steder rundt om i verden. I år spilte Kyte også fem uker i Las Vegas. Neste tur blir Let’s Go Poker i Praha også WSOPE i Rozvadov før turen går til Coolbet Open i Tallinn.

Før den tid skal han spille fylkesfinalen 30. september, og tittelen skal nytes hjemme i Bergen før kofferten pakkes for nye poker-eventyr.
-Det er selvfølgelig gøy å være kommunemester i poker i hjemkommunen, men for å være ærlig skulle jeg ønske at lillebror vant. Jeg synes Coolbet gjør en veldig god jobb, og mener at dette konseptet er veldig bra for å bringe lokale pokersamfunn sammen og Poker-Norge i det store sammen. Jeg gleder meg selvfølgelig til fylkesfinalen, og skal gjøre alt for å vinne den. Jeg synes at det er gøy at vi kun spiller mot de lokale, da dette er noe helt nytt for meg. Uansett så blir det tur til Tallinn, sier Lindesnes-kommunepokeremester Jon Kristian Kyte.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *