Roy best av kompisgjengen i Sørreisa

,

Det var blytung prestisje internt i kompisgjengen, da Roy Engen kammet hjem Kommunepoker-mestertittelen i Sørreisa.

Engen er en ivrig pokerspiller uten mesterskapserfaring fra NM eller andre store events i inn- og utland. Noen debutant er han dog ikke, og nå kan Roy Engen titulere seg som Kommunepoker-mester i Sørreisa. Heder, ære og billett til fylkesfinalen lå i potten. I tillegg til blytung intern prestisje.

– Turneringa gikk generelt veldig bra. Jeg hadde litt problemer med nettet i starten, men fikk bygd meg en fin stack tidlig. Så rotet jeg meg bort i en større pott midtveis, og var brått nede på average stack igjen. Noen hender etter vant jeg en større pott med flush med to spillere foran meg. Deretter gikk det bare en vei, og jeg vant turneringa med kongepar mot par i fem, forteller Sørreisa-mester Roy Engen.

Som kjente sine motspillere godt.

– Dette var et helt supert konsept, for det er veldig moro å spille poker mot kompisene sine online. Absolutt noe jeg gjerne blir med på videre. Det er veldig bra Coolbet drar i gang bygdene rundt omkring i Norge for ei samling rundt pokerbordene. Det er artigere online når du spiller mot venner. Vi spiller sammen noen ganger live, og det har blitt mindre online i det siste for min del. Når vi møtes går det i både turnering og cashgame, sier Engen videre.

Nå er fylkesfinalen neste stopp. Søndag 30. september.

– Det blir spennende med fylkesturnering, uten at jeg har de store ambisjonene der. Jeg tar det som det kommer, og skulle jeg være så heldig å vinne hadde det selvsagt vært veldig moro, avslutter Sørreisas nyslåtte mester i Kommunepoker, Roy Engen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *