God glid ga Harstad-tittel

,

Oddvar Jensen kammet hjem Kommunepoker-tittelen i Harstad takket være god kortflyt, en stor del dyktighet og en liten porsjon flaks. Den perfekte vinnerformel for å kamme hjem heder, ære og billett til Fylkesfinalen.

Man kan være så god man bare vil i poker, men man må ha marginene på sin side i de viktige hendene. Det hadde Harstads beste onlinepokerspiller Oddvar Jensen. Til slutt lå feltet på 30 mann på rygg, og diplomet er på veg opp på veggen i casa del Jensen.

– Det var kjempemorsomt å gå helt til topps. Jeg spilte noe forsiktig i starten av turneringen, men «grindet» noen chips i ny og ne. Ellers synes jeg at jeg var heldig med kort og flopper i mange situasjoner. Jeg vant 3 all-In med AK mot mindre par og hadde høye par flere ganger. Jeg synes jeg hadde god flyt og spilte på stor stack i noen potter. Vinnerhånden var AQ mot Q9 og det ble 2345x i bordet, forteller Jensen.

Som spiller nettpoker og live 3-4 ganger i måneden med lave innsatser i hyggelige lag. Texas Holdem er en givende hobby, og Jensen finner live-spillingen både sosialt og spennende. Kommunepokerkonseptet likte mannen som er ustartet i NM og andre store turneringer godt.

– Jeg synes konseptet er flott. Det er artig spille på nett mot lokale spillere hvor man kjenner mange. Det blir spennende å spille fylkesfinalen og det ville være utrolig kult å vinne en finaleplass. Jeg drømmer allerede om Coolbet Open, avslutter Harstad-champion Oddvar Jensen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *