Ruter 4 gav Kommunepokertittel i Tromsø

,

Trond Martin Thorbjørnsen vant tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen, da et stort felt spillere kjempet om Kommunepoker-tittelen i Tromsø.

45-åringen fikk aldri fart på spillinga si i det 35-mann store feltet i Tromsø. Før showdown telte som mest. Der premiene deles ut. Til slutt fikk Thorbjørnsen også den nødvendige hjelp av pokergudene, da det var mann mot mann.

– Turneringen startet nokså tregt. Jeg vant noen små potter, men tapte som regel litt mer på noen større potter som gjorde at jeg etter en stund var nede i omtrent 1000 chips. Etter at jeg doblet meg 2 ganger startet oppturen sakte men sikkert uten og vinne noe særlig store potter. Jeg lå vel på rundt 4k pluss-minus frem til finalebordet startet. Når finalebordet hadde «lagt seg til rette» så var det bare å sørge for og være Tight-Aggressiv så ofte jeg kunne og gjennombruddet kom når vi var 4 stykker igjen. Der fikk jeg flushdrag på flop med 2 andre med, og da endte det med all in på alle 3 på flop, hvor jeg var veldig heldig og traff på draget når river kom. Siden jeg hadde litt mer chips enn de 2 andre så slo jeg ut begge. Vipps var vi headsup. Vi hadde omtrent 50-50 i chips, og det gikk mye frem og tilbake i den første halve timen før jeg begynte og ta litt vel store sjanser som man vanligvis ikke gjør HU. Det endte faktisk opp med at vinnerhånden min var 2-3 suited ruter og all in preflop mot 3-3. Man taper vel den hånden 99 av 100 hender, men med sykt mye flaks gjorde at jeg rivra hulldraget mitt og traff firer som gjorde at jeg fikk straight, forteller Tromsøs beste onlinespiller Trond Martin Thorbjørnsen.

Thorbjørnsen ser frem mot Fylkesmesterfinalen 30. september, men blikket er forsiktig løftet lenger opp og fram.

– Det føles deilig og være kommunemester, men jeg ser selvfølgelig frem til og kjempe om fylkesmesterskapet og sist men ikke minst om finaleplass i Tallinn, sier 45-åringen.

Poker spiller småbarnsfaren så fort fritida etter jobb og familie strekker til. Coolbets Kommunepokerkonsept likte han meget godt.

– Jeg spiller mest live sammen med kompiser, men også noen små turneringer hos Coolbet så klart. Ellers har jeg spilt NM i Dublin en gang uten å komme i pengene. Jeg synes dette konseptet var såpass bra at det så absolutt burde bli en suksess fremover, avslutter Tromsø-champion Trond Martin Thorbjørnsen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *