Arne gjorde kort prosess i Skjervøy

,

Arne Johansen spilte hjem tittel, ære, heder og billett til Fylkesfinalen på 33 minutter, da Kommunepoker kåret Skjervøys beste onlinespiller.

51-åringen så ut til å ha dårlig tid, og være i tidsnød for å rekke noe, for det luktet svidd av hendene Johansen spilte for å kamme hjem tittelen.

– Turneringen her på Skjervøy var nok ikke så spennende som den burde. Bare 4 spillere og en av dem uteble fra spillet. Det var litt opp og ned i starten, men jeg fikk full klaff med K10 og 1010 på flopp. K på turn ga meg hus og motstander flush. En raise fra meg og all inn til svar. Andre fyren ble offer for raise og kast fra min side. Til slutt måtte han få det på og da var det med A3 fra han uten treff og jeg hadde AA på handa. Da gjensto det bare og blindse bort siste som var igjen og turneringen var over etter 33minutter, fortelle Skjervøy-champion Arne Johansen.

Som har spilt NM i Dublin, for poker er bedre live enn online.

– Jeg spiller litt på nett, men synes det er mye artigere å spille live. Videre har jeg deltatt 3 ganger i Dublin uten og blitt noe rikere på gods og gull, men den turen er som en mini-ferie sammen med gode venner. Nå har jeg rukket å blitt 51 år, og da blir det 50+ turnering neste vår i Dublin, sier Johansen.

Han jobber som fisker, og poker er en kjær hobby. Fylkesfinalen 30. september er blinket ut i kalenderen.

– Fylkesfinalen ser jeg det slik at om man treffer litt i starten og får stack, så er intet umulig. Jeg tar gjerne en tur til Tallinn om jeg vinner den. Ellers spiller jeg litt lokalt i lag med venner, deltar også i Alta Open, og spilte sist live i Tromsø for noen uker siden med Coolbet-pakke til vinner. Der røk jeg midt i turneringen med QQ mot JJ all inn pre-flop. Der kom selvfølgelig en J på flopp, forteller Johansen videre.

Han liker Coolbets Kommunepoker-konsept. Som har kommet for å bli.

– Jeg synes dette er et artig konsept og håper dette vil fortsette. Ellers vil jeg ønske lykke til for de som gjenstår og spille kommunepoker videre nordover, runder Skjervøy-mester Arne Johansen av.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *