Ble Kommunepoker-mester der han lærte å spille poker

,

Narvik-bosatte Knut Johan Kiil kammet hjem tittelen i hjemkommunen Balsfjord.

35-åringen har poker som hobby ved siden av jobben som logistikk-arbeider i Nordland. Nå er han Kommunepokermester i Balsfjord etter en treg start på mesterskapet.

– Turneringen kom litt tregt i gang. Jeg traff en del, men fikk ikke betalt for det. Deretter gikk jeg på ett par smeller som gjorde at jeg var nede i rundt 1200 chips, men jeg jobbet meg sakte tilbake i turneringen før jeg til slutt klarte å ta ledelsen frem mot pausen. Etter pausen gikk det bedre, og på på bare 15 minutter var de andre eliminert. Vinnerhånda ble AJ-kløver mot KQ off suite der jeg traff A i floppen, forteller Kiil, med seiersdiplom snart hengende på veggen hjemme i Narvik.

En tittel smaker godt, og fylkesfinalen 30. september skal spilles med glede og iver.
– Det føles bra med Kommunepoker-tittelen. Balsfjord er kommunen jeg vokste opp i, og der jeg lærte meg å spille poker. Godt å få det til selv om vi ikke var så mange som spilte. Det skal bli gøy å spille fylkesfinalen. Det å kjempe om en plass i Tallinn er ikke noe man gjør hver dag, sier Balsfjord-champion Kiil.

For det er en drøm å få spille større turneringer.
– Jeg spiller rundt en gang i uka live, online har det i perioder vært en del av, men da på lavere innkjøp. Jeg har aldri spilt NM, men har etter vært blitt en liten drøm å få muligheten til det, avslutter Knut Johan Kiil.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *