Hansen ble Kommunepokermester i Karlsøy

,

Kjetil Hansen ble beste online-spiller i øy-kommunen Karlsøy, da Kommunepoker inviterte til å spille om tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen.

24-åringen jobbet seg opp til chipleader-posisjon, og til slutt var det bare et nært familiemedlem som sto i vegen for Kommunepoker-tittelen.

– Turneringa starta veldig bra, men så gikk jeg på noen små smeller. Jeg klarte å bygge meg opp igjen, og etter at jeg ble chipleade så jeg meg aldri tilbake. Vinnerhånda var K7 suita mot AJ off. Det var litt ekstra artig at det sto mellom meg å broren min til slutt. Det føles skikkelig godt å være kommunemester, og jeg håper å gjøre bygda stolt i fylkesfinalen, sier Kjetil Hansen.

Han jobber offshore som matros, mens fritida går med i trening, jakt, spenning, samt å dyrke fotballinteressen og pokerspillingen. Coolbets Kommunepoker-konsept likte han godt.

– Jeg syns det her konseptet er helt genialt, og jeg gleder meg til å spille fylkesfinalen mot resten av kommunepoker-mesterne. Forhåpentligvis vinner jeg en plass ved bordet i Tallinn, sier Hansen videre.

Som spiller poker der det sjansen byr seg.

– Jeg spiller en del poker, og det går for det meste i online-poker. Det er ikke så enkelt å få samla nok folk til å spille live-turneringer på bygda. Jeg har foreløpig ikke spilt NM i Dublin, men har peilet meg ut mesterskapet til neste år, runder Karlsøy-mester Kjetil Hansen av.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *