Brannmann beste pokerspiller i Hasvik

,

Håvard Øverli multitasket med et øye på Farmen, og det andre med fokus på kampen om Kommunepoker-tronen i Hasvik. Tilslutt sto han igjen med tittel, heder, ære og billett til fylkesfinalen.

38-åringen balanserte fokuset sitt godt. Både siste episode av Farmen på TV2 og Kommunepoker-turneringen på Coolbet.com ble snappet opp og gav full pottutbetaling. Nå er Øverli den historiske første onlinemesteren i Kommunepoker-turneringen for Hasvik. En liten Finnmark-kommune med grenser til mer kjente Hammerfest og Alta.

– Jeg husker faktisk ikke vinnerhånda helt, fordi jeg måtte følge med på Farmen også. Det var en relativt liten turnering der vi kun var 4 spillere på bordet. Etter hvert kneppet jeg opp aggressiviteten i spillet mitt. Da det var relativt tight spilling av de andre. Taktikken fungerte til fulle, slår Hasvik-champion Håvard Øverli fast.

Han er utdannet brannmann, og har vært en aktiv pokerspiller i flere år. Søndag spiller han fylkesfinalen i Finnmark. I potten ligger et sete til Norgesfinalen i Tallinn og deltakelse i Coolbet Open.

– Jeg gleder meg til og stille i fylkesfinalen, men har spilt relativt lite poker siden jeg flytta ned fra Svalbard i 2011. Der var det et godt pokermiljø. I Hasvik er det et veldig magert pokermiljø, og jeg har spilt veldig lite på nett også. Ellers var jeg med i NM i Riga et år. Det blir spennende å spille om en plass i Norgesfinalen i Tallin, sier Håvard Øverli.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *