Porsanger-mester med drag på kortene

,

Cherita Masternes fra Lakselv kan titulere seg som Kommunepokermester i Porsanger.

23-åringen med kongepokal i snøskuterdrag, hadde denne gangen et godt drag i kortflyten.

– Jeg startet godt og hadde tidlig en stack jeg kunne spille på. Videre var jeg heldig med å ha de riktige kortene når folk bydde inn i potten. Min vinnerhånd var 1010. Han gikk all in, og jeg callet han, forteller Cherita Masternes.

Som nå kan henge en ny diplom på veggen hjemme i Lakselv. Denne gangen for å være beste pokerspiller i kommunen. Det skjedde da Kommunepoker rullet ut onlinefilten for å kåre beste spiller i Porsanger, der både heder, ære og billett til fylkesfinalen 30. september lå i potten.

– Det føles greit å vinne tittelen. Jeg synes dette er et flott konsept, men dessverre har det ikke vært så mye promotert for vår kommune. Markedsføringen kunne vært bedre. Det å spille mot andre vinnere blir spennende, og jeg ser fram til dette. Det hadde jo vært gøy å vinne hele turneringen i Norgesfinalen i Tallinn, sier Masternes videre.

Hun er bosatt i den vesle kommunen innerst i Porsangerfjorden. I Finnmarks-kommunen er det pokerinteresse, og 23-åringen spiller enten live eller online ukentlig.

– Jeg spiller ett par ganger hver uke. Dette er da som oftest online, men er stort sett med når det blir live spill her i bygda. Jeg har ikke spilt NM før, så en finale i Tallinn hadde vært kult å få med seg, avslutter Porsanger-champion Cherita Masternes.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *