Ble fylkesmester mot mamma i Aust Agder

,

Det var Mørland mot Mørland heads up om Kommunepokers fylkesfinale-tittel i Aust Agder. Thomas Mørland er klar for Norgesfinalen i Tallinn. Det etter å ha slått ut sin egen mor.

Sesong 1 av Kommunepoker har generert et finalefelt til Norgesfinalen 17. oktober i Tallinn. Der møtes alle de 19 fylkesfinale-vinnerne til kamp om den gjeve tittelen «Norges beste pokerspiller».
Vinneren stikker av med ei sponsorpakke til NM i Dublin i april 2019.

Aust Agders store pokerhåp i Tallinn-finalen heter Thomas Mørland. 37-åringen sikret seg først Kommunepoker-tittelen i Grimstad, før han sikret reisen til Tallinn gjennom å vinne fylkesfinalen mot de andre lokale vinnerne fra Aust Agder.

– Turneringen startet ganske rolig, der det var noen sit outs på bordet. Så starten bar preg av å stjele blinds. Jeg vant en del potter, og slik fortsatte det. Ingen store, men jeg var aktiv å plukket mye smått. Jeg endte til slutt heads up mot min mor, Bente Mørland. Vi var ganske jevne da vi startet. Men det gikk sakte men men sikkert en vei. Siste hånden flopper jeg 2 par med 8-5 i kløver. Hun satt med en åtter å valgte å pushe på flopp. Ingen hjelp til henne denne gangen, forteller Aust Agder-mester Thomas Mørland.

Som altså fanget den eksklusive Fylkesmestertittelen i Kommunepoker. 2 063 spillere har deltatt i alle lokale turneringer fra Lindesnes i sør til Nordkapp i Nord. Alle de lokale vinnerne avanserte til fylkesfinalen med hver sin lokale Kommunepoker-tittel i beltet.
Nå har den Arendal-bosatte barne- og ungdomsarbeideren enda en fet diplom på veggen hjemme i Grimstad. Ved siden av den forrige.

– Det har vært hyggelig å bære tittelen i sommer, der det har vært en del snakk om konseptet på de lokale pokerklubben. Det er også kjemt med en tittel, som er den første jeg vinner siden jeg startet med poker i 2005. Jeg har deltatt på både store og små turneringer både innenlands og utenlands uten å nå helt opp, sier Fylkesmester Mørland videre.

Nå rettes blikket mot Tallinn. Der har Mørland også vunnet et sete til den andre utgaven av Coolbet Open, som spilles samme uke som Norgesfinalen i Kommunepoker. Et konsept som 45-åringen har stor tro på.

– Jeg synes Kommunepoker er et fint konsept. Det var nok litt liten viten om konseptet da vi spilte, men tror interessen blir mye større neste gang. Jeg gleder meg til å reise til Tallinn å spille Norgesfinalen. Jeg har tidligere vært der og spilt en superweekend, forteller Mørland.

I Tallinn tar Kommunepoker en ny retning. Vi går fra å spille online til live ved pokerfilten på Hilton Tallinn Park.

– For min del er det en fordel å spille finalen live. Jeg har ganske mye erfaring fra livespill, avslutter Aust Agders beste pokerspiller Thomas Mørland.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *