Vossing vant fylkesfinalen i Hordaland

,

Ole Martin Jordalen er klar for Norgesfinalen i Tallinn, etter å ha hentet hjem Kommunepokers fylkesfinale-tittel i Hordaland.

Sesong 1 av Kommunepoker har generert et finalefelt til Norgesfinalen 17. oktober i Tallinn. Der møtes alle de 19 fylkesfinale-vinnerne til kamp om den gjeve tittelen «Norges beste pokerspiller».
Vinneren stikker av med ei sponsorpakke til NM i Dublin i april 2019.

Hordalands store pokerhåp i Tallinn-finalen heter Ole Martin Jordalen. Den aktive 2-barnspappaen sikret seg først Kommunepoker-tittelen i Voss, før han sikret reisen til Tallinn gjennom å vinne fylkesfinalen mot de andre lokale Hordaland-vinnerne.

– Turneringen startet med et helt vilt høyt kort-snitt de 10 første hendene. Med startstack på 20 000, så smalt det potter på 8-10 tusen med en gang. Jeg fikk en fin start sånn sett, og begynte og følge lagt slagplan. Den planen fulgte jeg helt inn til mål. Heads up var jeg short stack, men jeg hadde fin kontroll hele veien. Mot den type spill som ble spilt så var bare og vente på rett øyeblikk, siden motstander ønsket å overspille potter. Da jeg var BB med K2 og hadde nettopp bygd meg til marginal chipsleder, fikk jeg syn fra lille blind med J-10. Flopp kom på 8-10-2, og han byr som forventet og jeg synte det lave budet. Da kom 2 på turn, check-check, og J på river. Så byr han og jeg byr over med mitt sett, og han går all inn med to topp-par. Et enkelt syn og ferdig, forteller Hordalands-champion Jordalen.

Som altså fanget den eksklusive Fylkesmestertittelen i Kommunepoker. 2 063 spillere har deltatt i alle lokale turneringer fra Lindesnes i sør til Nordkapp i Nord. Alle de lokale vinnerne avanserte til fylkesfinalen med hver sin lokale Kommunepoker-tittel i beltet.
Nå har 40-åringen Jordalen enda en fet diplom på veggen hjemme. Ved siden av den forrige.

– Det er helt supert og være fylkesmester. Det er aldri feil med en tittel eller seier. Det er et vist vinnerinstinkt som får sitt utløp da. Jeg syns hele kommunepoker-konseptet er positivt. Alle som har litt lyst, eller vil finne ut hvor artig poker er, har råd til innkjøpet på 10 euro. Du får prøvd deg mot resten av kommunen, og har samtidig en ganske stor gulerot i enden. Først fylkesmesterskap og så Norgesfinalen i Talinn. Er en skjerpet og fokusert, så kan du bli best i Norge hos Coolbet med en 100-lapp i innsats, sier Jordalen videre.

Nå rettes blikket mot Tallinn. Der har Jordalen også vunnet et sete til den andre utgaven av Coolbet Open, som spilles samme uke som Norgesfinalen i Kommunepoker.

– Jeg går selvsagt for Norgesmester-tittelen i Talinn. Noe annet er useriøst og uaktuelt. Det blir bare å klemme til med en plan og et stort smil, sier 40-åringen som er kjent for sitt smilende ansikt og smittende gode humør.

I Tallinn tar Kommunepoker en ny retning. Vi går fra å spille online til live ved pokerfilten på Hilton Tallinn Park.

– Det blir nok en god del gode spillere der som en aldri har spilt mot. Så er det en fordel at den spilles Live. Slik at en får den sosiale faktoren. Jeg trives godt med kort, smil, humor og den vennskapelige pokerholdningen. Ikke minst er det kjekt å bli kjent med nye folk, avslutter Hordalands beste pokerspiller Ole Martin Jordalen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *