Kona til Norgesmesteren vant fylkesfinalen i Buskerud

,

Mari Thorrud Skolem er klar for Norgesfinalen i Tallinn, etter å ha hentet hjem Kommunepokers fylkesfinale-tittel i Buskerud.

Sesong 1 av Kommunepoker har generert et finalefelt til Norgesfinalen 17. oktober i Tallinn. Der møtes alle de 19 fylkesfinale-vinnerne til kamp om den gjeve tittelen «Norges beste pokerspiller». Vinneren stikker av med ei sponsorpakke til NM i Dublin i april 2019.

Buskeruds store pokerhåp i Tallinn-finalen heter Mari Thorrud Skolem. Hvittingfoss-kvinnen sikret seg først Kommunepoker-tittelen i Kongsberg, før hun sikret reisen til Tallinn gjennom å vinne fylkesfinalen mot de andre lokale vinnerne fra Buskerud.

– Turneringen gikk bra hele veien. Jeg var aldri all-in for livet mitt. Heads-up var vi all in 3 ganger: AK < TQ, 8T < KJ og JJ > A6. De to første tapte jeg, men heldigvis for meg sto knektene så jeg vant, forteller Buskerud-mester Mari Thorrud Skolem.

Hun er gift med Kristoffer Skolem, som vant finalen i main event i Dublin våren 2017. Fru Skolem fanget den eksklusive Fylkesmestertittelen i Kommunepoker. 2 063 spillere har deltatt i alle lokale turneringer fra Lindesnes i sør til Nordkapp i Nord. Alle de lokale vinnerne avanserte til fylkesfinalen med hver sin lokale Kommunepoker-tittel i beltet.

Nå har 29-åringen enda en fet diplom på veggen hjemme på Hvitingfoss. Ved siden av den forrige.
-Det er veldig gøy å vinne billett til Tallinn, og få muligheten til å spille Norgesfinalen. Jeg går alltid for gull. Det gjelder også denne gangen, sier den nyslåtte fylkesmesteren i poker av Buskerud.

Nå rettes blikket mot Tallinn. Der har Thorrud Skolem også vunnet et sete til den andre utgaven av Coolbet Open, som spilles samme uke som Norgesfinalen i Kommunepoker.

I Tallinn tar Kommunepoker en ny retning. Vi går fra å spille online til live ved pokerfilten på Hilton Tallinn Park. Det er neppe noen ulempe for 29-åringen, som har en rekke finalebord i NM på merittlista si. Hun blir blant forhåndsfavorittene til å vinne en tittel husbonden ikke har.
-Jeg foretrekker å spille live fremfor online, og tror det blir en morsom turnering. Jeg ser absolutt frem mot turen til Tallinn, avslutter Buskeruds ferske pokermester Mari Thorrud Skolem. 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *