Rosenkrantz fylkesmester i Akershus

,

Morten Rosenkrantz er klar for Norgesfinalen i Tallinn, etter å ha hentet hjem Kommunepokers fylkesfinale-tittel i Akershus.

Sesong 1 av Kommunepoker har generert et finalefelt til Norgesfinalen 17. oktober i Tallinn. Der møtes alle de 19 fylkesfinale-vinnerne til kamp om den gjeve tittelen «Norges beste pokerspiller».
Vinneren stikker av med ei sponsorpakke til NM i Dublin i april 2019.

Akershus store pokerhåp i Tallinn-finalen heter Morten Rosenkrantz. Han sikret seg først Kommunepoker-tittelen i Asker, før han spilte inn reisen til Tallinn gjennom å vinne fylkesfinalen mot de andre lokale vinnerne fra Akershus.

– Jeg startet med å bløffe noen hender tidlig i turneringen og var raskt nede i 6 000. Etter noen justeringer klarte jeg å bygge meg til startstack, og spilte relativt aggressivt frem til finalebordet. Der fikk jeg et cardrush som ga meg chiplead, så var det bare å finne frem hammeren igjen, forteller Akershus-mester Morten Rosenkrantz.

Han sto igjen som vinner i feltet med 21 Kommunepokervinnere. Rosenkrantz fanget den eksklusive Fylkesmestertittelen i Kommunepoker. 2 063 spillere har deltatt i alle lokale turneringer fra Lindesnes i sør til Nordkapp i Nord. Alle de lokale vinnerne avanserte til fylkesfinalen med hver sin lokale Kommunepoker-tittel i beltet.
Nå har Rosenkrantz enda en fet diplom på veggen hjemme i Asker. Ved siden av den forrige.

– Det er gøy å vinne en turnering man har virkelig lyst til å vinne. Kommunepoker er et artig og nytt konsept som allerede har blitt en populær snakkis. Jeg håper det blir noe Coolbet fortsetter med i fremtiden, sier Fylkesmester Morten Rosenkrantz.

Nå rettes blikket mot Tallinn. Der har Rosenkrantz også vunnet et sete til den andre utgaven av Coolbet Open, som spilles samme uke som Norgesfinalen i Kommunepoker.
I Tallinn tar Kommunepoker en ny retning. Vi går fra å spille online til live ved pokerfilten på Hilton Tallinn Park.

– Jeg går for en seier, men motstanden blir tøff ut fra listen over fylkesvinnere. For de som har spilt masse liveturneringer kan dette være en fordel, med tanke på at det er noen som er fryktelig god på livetells, avslutter fylkesvinner Morten Rosenkrantz.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *