Møre og Romsdal-mester takker syk samboer

,

Arild Torgersen er klar for Norgesfinalen i Tallinn, etter å ha hentet hjem Kommunepokers fylkesfinale-tittel i Møre og Romsdal.

Sesong 1 av Kommunepoker har generert et finalefelt til Norgesfinalen 17. oktober i Tallinn. Der møtes alle de 19 fylkesfinale-vinnerne til kamp om den gjeve tittelen «Norges beste pokerspiller».
Vinneren stikker av med ei sponsorpakke til NM i Dublin i april 2019.

Møre og Romsdals store pokerhåp i Tallinn-finalen heter Arild Torgersen. Han sikret seg først Kommunepoker-tittelen i Volda, før han spilte inn reisen til Tallinn gjennom å vinne fylkesfinalen mot de andre lokale vinnerne fra Møre og Romsdal.

– Jeg hadde en klar strategi om å gå ut hardt, da jeg forventet at majoriteten kom til å være konservative i starten. Det måtte korrigeres på umiddelbart. Ettersom Peter Visnes åpenbart hadde samme strategi, og satt i posisjon på meg. Jeg akkumulerte sakte men sikkert til 60 000,før jeg fikk en liten knekk ned til 45 000. Når vi ble 5-veis hadde jeg jobba meg opp til 90 000. Da hadde jeg ingenting å tape, og vant heldigvis de siste og viktigeste flipsa. Vinnerhånda ble AA mot AQ, forteller Møre og Romsdals Kommunepoker-fylkesmester Arild Torgersen.

Han sto igjen som vinner i feltet med 18 Kommunepokervinnere. Torgersen fanget den eksklusive Fylkesmestertittelen i Kommunepoker. 2 063 spillere har deltatt i alle lokale turneringer fra Lindesnes i sør til Nordkapp i Nord. Alle de lokale vinnerne avanserte til fylkesfinalen med hver sin lokale Kommunepoker-tittel i beltet.

Nå har Torgersen enda en fet diplom på veggen hjemme på Indre Sunnmøre. Ved siden av den forrige. Dog var seieren i Fylkesfinalen spesiell for Torgersen.

– Det var et veldig bra felt, med stor differanse i type spillere. Noe som gjør det hele litt mer spennende mentalt sett. Seieren var veldig spesiell. Min samboer, som for øvrig var kommunepoker-ambassadør i Ørsta, har de siste 3 månedene blitt alvorlig syk. Slike ting tar selvsagt på både fysisk & psykisk for oss begge. Så Jeg er veldig stolt av å kunne holde fokus og prestere selv om hverdagen er snudd opp- ned. Anne Mette, den seieren har du stor del i, det vet du, sier fylkesmester Arild Torgersen.

Nå rettes blikket mot Tallinn. Der har Torgersen også vunnet et sete til den andre utgaven av Coolbet Open, som spilles samme uke som Norgesfinalen i Kommunepoker.

– Jeg gleder meg til sesong 2 av dette konseptet, og er temmelig sikker på at det blir flere deltakere da. Ikke minst blir det mer kniving om heder og ære. Også kjekt at det er online, da ikke alle har muligheten til å spille Live på ukentlig basis. Jeg satser på å kunne stille i Tallinn. Der går jeg som alltid for seier, sier Torgersen.

I Tallinn tar Kommunepoker en ny retning. Vi går fra å spille online til live ved pokerfilten på Hilton Tallinn Park.

– Alle fylkesmestrene er sikkert en flott gjeng som presterer sitt ypperste når det teller, så det blir nok plenty med bra spilling i Norgesfinalen i Tallinn. For min del er live bedre enn online alle dager i uka, avslutter fylkesmester i Kommunepoker for Møre og Romsdal, Arild Torgersen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *